Ahmet Poyraz'dan sanayicilere ziyaret

Ahmet Poyraz'dan sanayicilere ziyaret

Ahmet Poyraz'dan sanayicilere ziyaret

Ahmet Poyraz'dan sanayicilere ziyaret

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ahmet Poyraz'dan sanayicilere ziyaret

Ahmet Poyraz'dan sanayicilere ziyaret

Yatırım, faaliyet ve etkinliklere ara vermeyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, haftanın en az 2 gününü esnaf ve halk ziyaretlerine ayırmaya devam ediyor. Çekmeköy'ün tüm mahallelerini adeta karış karış gezen Başkan Poyraz, gittiği mahallelerdeki her işyerini ziyaret ediyor, esnafın hatırını soruyor ve onların dertlerini, dileklerini ilk ağızdan dinliyor.

""

Çekmeköy'de ticaretin can damarını oluşturan küçük esnafı sık sık ziyaret eden Başkan Poyraz, bölgeye yatırım yapan sanayiciler ile de sıkça bir araya geliyor. Çekmeköy'de çarpık sanayileşmeye izin vermeyen, ancak ‘bacasız sanayi' tabir edilen teknolojiler ile ülke ekonomisine katkı yapan yatırımcılara tüm kolaylıkları sağlayan Başkan Poyraz, Çekmeköy Merkez Mahallesi'ndeki NZL Tekstil ve ZOE Tekstil firmalarını ziyaret etti.

Tekstil sektöründe ürün veren iki firmanın yöneticilerinin görüş, öneri ve şikayetlerini dinleyen Başkan Poyraz, Türkiye'nin yaşadığı en büyük sıkıntılarından birinin işsizlik olduğunu, Çekmeköy'de yüzlerce insanı istihdam eden büyük firmaların zor zamanlarda kolay yolu seçmediklerini ve ellerini taşın altına koyduklarını ifade etti.

Firma yetkilileri de büyük bir hızla çekim merkezi haline gelen Çekmeköy'ün yakın bir gelecekte İstanbul'un en gözde ilçesi olacağını, tıpkı belediye gibi kendilerinin de insana ve Çekmeköy'e yatırım yaptıklarını, bu güvenlerinin boşa çıkmadığını dile getirdiler. Ziyarette Poyraz'a Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, ilçe yöneticisi Hamza Kambur ve Ak Parti Merkez Mahallesi Başkanı Musa İlhan da eşlik etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3