Ağva Anadolu Lisesi yurt binası inşaatı başladı

Şile'nin Ağva Mahallesi'ndeki Anadolu Lisesi öğrencilerinin en büyük...

Ağva Anadolu Lisesi yurt binası inşaatı başladı

Şile'nin Ağva Mahallesi'ndeki Anadolu Lisesi öğrencilerinin en büyük...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ağva Anadolu Lisesi yurt binası inşaatı başladı

Şile'nin Ağva Mahallesi'ndeki Anadolu Lisesi öğrencilerinin en büyük ihtiyacı olan yurt binası inşaatına başlandı. Yetkililerden edinilen bilgilere göre okul bahçesinde başlayan yurt binası inşaatının 2013 yılı içinde son bulacağı öğrenildi.

Ayrıca Ağva merkezde bulunan eski Kanan İlköğretim Okulu binasının da sağlamlaştırma çalışmalarının 2012-2013 öğretim yılının ilk yarısında sona ereceği ve  Ağva Lisesi'nin ikinci öğretim döneminde yeni binasında olacağı edinilen bilgiler arasında. 

Her şey güzel ama öğretmen yok…

Ağva halkı; “Şile merkezde olsun, Ağva Mahallesi'nde olsun eğitim konusunda yenilik mücadelesi yapılıyor ama herkes bir yerlere çekiyor” diyerek, okulda önemli derslerin boş geçtiğine dair iddialarda bulundu. Ağvalı öğrenci velileri de gazetemiz Flashaber'e yaptıkları açıklamalarda önemli konulara dikkat çekti.

""

Veliler; “Bizim çocuklarımızın önemli dersleri boş geçiyor. İngilizce, Matematik gibi önemli derslerin öğretmenleri yok. Nasıl olacak bu işin çözümü?' diyerek yetkililerden bu sorunların ortadan kaldırılması için gerekeni bir an önce yapmalarını istiyor” diyor.  

Veliler yaptıkları açıklamada; “Ayrıca Ağva, İstanbul'un Anadolu yakasındaki en uzak mahallesi olduğundan unutuluyor muyuz? Çocuklarımızın daha düzgün eğitim almaları için göç etmemiz mi lazım?” diyerek yetkilileri göreve çağırıyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72