Adli yıl açılışı Ataşehir'de hukukçularla kutlandı

Ataşehir Belediyesi tarafından 2011-2012 Adli Yılı'nın açılışı nedeniyle...

Adli yıl açılışı Ataşehir'de hukukçularla kutlandı

Ataşehir Belediyesi tarafından 2011-2012 Adli Yılı'nın açılışı nedeniyle...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Adli yıl açılışı Ataşehir'de hukukçularla kutlandı

Ataşehir Belediyesi tarafından 2011-2012 Adli Yılı'nın açılışı nedeniyle düzenlenen kokteylde hukukçular bir araya geldi. Marriott Hotel'de düzenlenen ve ilçedeki tüm hukukçuları buluşturan kokteylin ev sahipliğini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi yaptı.

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, YARSAV Eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile hâkim, savcı ve avukatların katıldığı kokteylin sohbet konusu, hukuk emekçilerinin sorunları ve yeni adli yıl dönemi oldu.


""

 

Yeni adlı yıl nedeniyle hukukçulara başarılar dileyen Başkan Battal İlgezdi yaptığı konuşmada “Adaletin güçlü olduğu toplumlar güçlü toplumlardır. Gelecek nesillere bırakacağımız en önemli değerlerin başında iyi bir hukuk anlayışı gelmektedir. Adalet sisteminin en iyi şekilde uygulanabilmesi için de hukukçuların mesleki sorunlarının bir an önce çözülmesi gerekmektedir” dedi.

 


""



2011-2012 Adli Yılı'nın açılışı nedeniyle düzenlenen kokteyle katılan Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız Başkan Battal İlgezdi ile bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3