AB Bakanı Egemen Bağış Çekmeköy'de

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, geçtiğimiz haftalarda..

AB Bakanı Egemen Bağış Çekmeköy'de

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, geçtiğimiz haftalarda..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
AB Bakanı Egemen Bağış Çekmeköy'de

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, geçtiğimiz haftalarda Çekmeköy'deki Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri ve iş adamları ile bir araya geldi.

Seçim dönemlerinde seçim bölgesine gidip seçildikten sonra unutanların aksine bizzat milletin içinde olmayı ilke edinen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, geçtiğimiz haftalarda Çekmeköy'deki STK'ların temsilcileri ve işadamları ile buluştu. Çekmeköy Belediyesi'nin yeni binasında yapılan toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan,  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel,  Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

""

Meclis kürsüsünden salondaki konuklara hitap eden Bakan Bağış, halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu düşündüklerini bu nedenle koltuklarında sabit oturmak yerine vatandaşın içinde çalışmayı tercih ettiklerini söyledi. Bakan Bağış sözlerine şöyle devam etti; “İktidarımızın 10. yılında ustalık dönemimizde Türkiye için doğru olanı yapmak, bu Cumhuriyeti bize emanet eden Atatürk ve silah arkadaşlarının hayallerini kurduğu standartlara yükselmek hepimizin ortak görevidir. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri yapmak hepimizin ortak idealidir.

Büyüme rakamlarına bakıldığında artık Avrupalılar bize özeniyor. 2010 yılında Türkiye %8.9 büyürken Avrupa ortalaması % 1.5 büyüyebildi. Bir farkımız daha var. Bizim ortalama yaşımız 28 onlarınki 43. Ekonomik büyümedeki iş gücümüz onlara göre daha dinamik. Bizi taşıyabilecek bir enerjimiz var. OECD'nin yaptığı analizlere göre 2050 yılında Türkiye Avrupa'nın ikinci en büyük ekonomisi olacak. Şuan itibarıyla 6. Büyük ekonomisiyiz.

Somali'de, Gazze'de olduğu gibi bölgemiz ve küresel barış için umut haline geldik. Avrupalıların önümüze koydukları tüm engellere rağmen Türkiye'nin huzuru onların en çok ihtiyaç duydukları şeydir. 74 milyon vatandaşımızla Büyük Türkiye destanını yazdık.

Şuanda PKK belasına karşı hep birlikte tek yumruk olmamız lazım. Kürt kardeşlerimizin demokratik haklarını hep beraber düşüneceğiz. Fakat bu ülkenin Alevilerinin de, bu ülkenin Hristiyan vatandaşlarının da, Musevi vatandaşlarının da, bu ülkenin roman vatandaşlarının da, bu ülkenin kadınlarının da, bu ülkenin işçilerinin de, bu ülkenin çocuklarının da demokratik haklarını hep beraber korumalıyız.”

 

""

Bakan Egemen Bağış, Çekmeköy ziyaretinde bir araya geldiği gazetemiz Flashaber ve Yıldız Medya Gurubu İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ile de kısa bir süre görüş alış verişinde bulundu. Bakan Bağış, “Yerel medya sektörünün güçlü bir markasısınız” dediği Ali Rıza Yıldız'a kolaylıklar diledi.


""

Bakan Bağış'ın, Çekmeköy ziyaretinde gazetemiz Flashaber ve Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ile Hatipoğlu Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün ile sohbet ederken.

""

Flashaber ve Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bir çok konu hakkında fikir alışverişinde bulundular.


""


""

Bakan Egemen Bağış'ın, Çekmeköy ziyaretinde gazetemiz Flashaber ve Yıldız Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel bol bol sohbet ettiler.

""

""

""

Bakan Egemen Bağış onuruna verilen kokteylde ünlü isimler de vardı. Uzaylı lakaplı ünlü Türkücü Mustafa Topaloğlu da renkli buluşmanın davetlileri arasındaydı. Topaloğlu ve Ali Rıza Yıldız, uzun bir süre sohbet etti.


 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3