‘Hedefimiz Gelişim' grubunun büyük hedefleri var

Çekmeköy'de, gönüllülük esası üzerine yapılandırılmış bir sivil toplum...

‘Hedefimiz Gelişim' grubunun büyük hedefleri var

Çekmeköy'de, gönüllülük esası üzerine yapılandırılmış bir sivil toplum...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
‘Hedefimiz Gelişim' grubunun büyük hedefleri var

Çekmeköy'de, gönüllülük esası üzerine yapılandırılmış bir sivil toplum kuruluşu olan ‘Hedefimiz Gelişim' grubu, geçtiğimiz gün gazetemiz Flashaber'i ziyaret etti.

Çağdaş kent oluşumu, yaşam ve eğitim alanında birçok etkinlik yapan ve projeleri olan grubun üyeleri Özlem Çiftçi, İnci Karahan ve Seza Çetin gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ile fikir alışverişinde bulundu. Diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Çekmeköy'e fayda sağlamak için birçok projelerinin olduğunu ve bunları hayata geçirmek istediklerini söyleyen grup yöneticileri, gönüllü çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Çekmeköy'deki toplumsal sorunlara çözüm oluşturmak için yaşam ve eğitim alanında bir dizi çalışmalar yaptıklarını söyleyen grubun yöneticileri; “Çekmeköy'e gönül borcumuzu ödemek için yola çıktık. Amacımız, Çekmeköy'e güzel bir ‘mahalle ev' kurup herkesin yararlanabileceği ortam oluşturmak” dedi. Çekmeköy'de gönüllülük anlayışını icraat dönüştürmek istediklerini söyleyen ‘Hedefimiz Gelişim' grubu yöneticileri;

“Çekmeköy'deki toplumsal konularla ilgili seminerler verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Kadına şiddet gibi toplumsal konuların yanı sıra eğitim alanında da bazı projelerimiz var. İlçedeki diğer sivil toplum kuruluşlarıyla da faydalı projeler içinde olmak istiyoruz” dedi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ise yaptığı açıklamada; grubun çıkış amacının güzel olduğunu, Çekmeköy'de bu gibi kaliteli oluşumlara ihtiyaç olduğunu söyleyerek, kendilerine destek olacaklarını söyledi. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72