‘Düş Bahçemden' bu kez İstanbul'da

Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen

‘Düş Bahçemden' bu kez İstanbul'da

Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen

26 Şubat 2013 Salı 11:17
‘Düş Bahçemden' bu kez İstanbul'da

Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın ‘Düş Bahçemden' isimli fotoğraf sergisi bu kez İstanbul'da açıldı. Serginin açılış töreninde, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın yurt içi ve yurt dışı gezilerinde çektiği fotoğrafların yer aldığı sergisi ‘Düş Bahçemden', bu kez İstanbullu sanatseverlerle buluştu. Daha önce Ankara'da sergilenen ve açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı serginin ikinci adresi İstanbul oldu. 

Şişli'de, Güneş Sigorta Genel Müdürlüğü Sergi salonunda düzenlenen açılış törenine Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ve Halide İncekara, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Ejder Batur ve Mahmut Emin Mollaoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

""

Serginin açılış kurdelesini birlikte kesen konuklar, daha sonra sergiyi gezdi. Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, sergi için açılan özel deftere duygu ve düşüncelerini yazdı.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72