‘Dört Ses Marketleri' artık Çekmeköy'de

Gıda sektöründe 32 yılı geride bırakan Akyüz Gıda, yaptığı yatırımlarla...

‘Dört Ses Marketleri' artık Çekmeköy'de

Gıda sektöründe 32 yılı geride bırakan Akyüz Gıda, yaptığı yatırımlarla...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
‘Dört Ses Marketleri' artık Çekmeköy'de

Gıda sektöründe 32 yılı geride bırakan Akyüz Gıda,  yaptığı yatırımlarla adından sıkça bahsettiriyor. Bölgemizin tanınmış işadamlarından Akyüz Gıda Sahibi Ömer Akyüz'ün yönetim kurulu başkanlığında; Süleyman Örs, Adem Kılıç, Ahmet Karakurt gibi saygın işadamlarının bir araya gelerek kurduğu ‘Dört Ses Mağazacılık', Taşdelen'deki 18. perakende yatırımı olan ‘4 Ses İndirim Marketi' şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Salih Boleli katıldı.

""

Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi'nde  birbirinden seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen  açılış töreninde konuklar, işadamı Ömer Akyüz ve ortaklarına ‘hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Açılış töreninde bir konuşma yapan işadamı Ömer Akyüz, hedeflerini gerçekleştirmenin haklı gururunu paylaştıklarını dile getirdi. Akyüz, açılışta yaptığı konuşmada;  “Sadece Çekmeköy İlçesi'nde hedefimiz; açacağımız 10 marketle halkımızın hizmetinde olmak” diyen Akyüz, “İnşallah bu yıl sonuna kadar Anadolu yakasındaki mağaza sayımızı 50'ye çıkartacağız” dedi.

""

Konuşmasının devamında, ‘4 Ses İndirim Marketleri' olarak hizmet ağını daha da genişleteceklerini ifade eden Akyüz, kalite ve güven esasına dayalı bir hizmet anlayışını egemen kılacaklarını ifade etti. Açılışın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini söyleyen Akyüz, “Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Sayın Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Sayın Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, esnaf ve işadamlarımız ile tüm bölge halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Kaymakam Mehmet Arslan da iş adamı Akyüz'e başarı dileklerini sundu ve; “Bölgemizde her açılan bir iş yeri veya buna benzer marketler bizleri son derece memnun etmekte. Çünkü istihdam açısından bölgede işsiz olan gençlerimize de iş kapısı açılmış oluyor” dedi ve konuşmalarını; “4 Ses Marketleri, herkese hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin. Ömer Akyüz, gerçekten de büyük projelere imza atıyor. Allah kendisini utandırmasın” diyerek tamamladı.

 

Açılış töreninde konuklar hep birlikte kurdele kesip, marketi gezdi. Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi'ndeki ‘4 Ses Market'e akın eden vatandaşlar marketin reyonlarını boşalttılar. Gün boyu devam eden açılış etkinlikleri kapsamında sürpriz fiyat indirimleri de vatandaşların ilgisini çekti. Haber-Foto:Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3