4 Ses Marketleri hızla yayılıyor!

4 Ses Marketleri hızla yayılıyor!

4 Ses Marketleri hızla yayılıyor!

4 Ses Marketleri hızla yayılıyor!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
4 Ses Marketleri hızla yayılıyor!

4 Ses Marketleri hızla yayılıyor!


Marketçilik sektöründe kalite ve güven anlayışı ile hızlı bir yükseliş trendi yakalayan 4 SES İndirim Marketleri, geçtiğimiz aylarda Pendik'te açtığı ilk şubesinin ardından Tuzla'da açtığı iki şubeyle hizmet ağını genişletti.


Bölgemizin tanınmış işadamlarından Akyüz Gıda Sahibi Ömer Akyüz'ün yönetim kurulu başkanlığında; Süleyman Örs, Adem Kılıç Ahmet Karakurt gibi saygın işadamlarının bir araya gelerek kurduğu Dört Ses Mağazacılık, Pendik'teki ilk perakende yatırımı olan SES İndirim Marketi şubesinin ardından yeni şubelerini geçtiğimiz hafta Tuzla'da törenle hizmete açtı.


""

Birbirinden seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen Tuzla Aydıntepe'deki görkemli açılış töreninde konuklar işadamı Ömer Akyüz ve ortaklarına ‘hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Açılış töreninde bir konuşma yapan İşadamı Ömer Akyüz, hedeflerini gerçekleştirmenin haklı gururunu paylaştıklarını dile getirdi.


""

4 SES İndirim Marketleri olarak hizmet ağını daha da genişleteceklerini ifade eden Akyüz, kalite ve güven esasına dayalı bir hizmet anlayışını egemen kılacaklarını dile getirdi. Daha ilk günden yoğun ilgi gördüklerini de ifade eden Akyüz, “Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan esnaf ve işadamlarımız ile tüm bölge halkına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


""

Görkemli açılış töreninde konuklar daha sonra hep birlikte kurdele kesip, marketi gezdi. Tuzlalılar'ın adeta akın ettiği marketin reyonları daha ilk günden boşaltıldı. Market önü de adeta çiçek bahçesine döndü. Bütün gün devam eden açılış etkinlikleri kapsamında sürpriz fiyat indirimleri de vatandaşlardan ilgi gördü. 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3