'200 milyonluk' dev bütçe meclisten geçti

Ümraniye Belediyesi'nin 2012 yılına ait 200 milyonluk tahmini bütçesi,...

'200 milyonluk' dev bütçe meclisten geçti

Ümraniye Belediyesi'nin 2012 yılına ait 200 milyonluk tahmini bütçesi,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
'200 milyonluk' dev bütçe meclisten geçti

Ümraniye Belediyesi'nin 2012 yılına ait 200 milyonluk tahmini bütçesi, mecliste yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

Ümraniye Belediyesi Meclisi, 2012 yılına ait bütçe görüşmelerini tamamladı. Yapılan görüşmeler sonucunda, 2012 yılına ait muhammen bütçe kabul edildi. Ümraniye Belediye Meclis Salonu'nda yapılan bütçe görüşmelerine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Has Parti Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: 'KAYNAKLAR EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANILIYOR'

Ümraniye Belediye Meclisi'nde yapılan bütçe görüşmelerinde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2012 muhammen bütçeyle ilgili bilgiler verdi. Şimdiye kadar olduğu gibi 2012 yılı bütçesinin de gerçekçi bir anlayışla hazırladığını belirten Başkan Hasan Can, belediye kaynaklarının belirlenen bu bütçeler doğrultusunda en verimli şekilde kullanıldığını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana Ümraniye'yi daha iyi noktalara getirmenin mücadelesini verdiklerini ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye'nin bugün birçok alanda İstanbul'un parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi. Ümraniye'nin önemli bir değişim sürecinden geçerek modern bir kent haline geldiğini belirten Başkan Hasan Can, 2012 bütçesinin Ümraniye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve HAS Parti Meclis Üyeleri sırasıyla söz alarak bütçe ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Yapılan görüşmeler sonunda oylamaya geçildi ve Ümraniye Belediyesi'nin 200 milyon TL olarak planlanan 2012 yılı muhammen bütçesi yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72