20 bin aşure dağıtıldı

20 bin aşure dağıtıldı

20 bin aşure dağıtıldı

20 bin aşure dağıtıldı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
20 bin aşure dağıtıldı

Önceden hazırlanmış binlerce kase aşure halka dağıtılırken, usta aşçıların hazırladığı iki büyük kazan dolusu sıcak aşure de, dumanı üstünde tüterken vatandaşlara dağıtıldı.

Çekmeköy Belediyesi, islam tarihinde önemli bir yeri olan ve müslümanlar dünyası tarafından Hicri yılbaşı olarak kutlanan Muharrem ayı münasebeti ile geçtiğimiz hafta sonu Cuma namazı sonrasında ilçedeki merkezi camilerde 20 bin aşure dağıttı. Geçen yıl da binlerce aşure dağıtan belediye, aynı geleneği bu yıl da devam ettirdi.


""

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da kurulan aşure dağıtım stantlarından birini ziyaret ederek Çekmeköylüler'e aşure ikram etti.  Başkan Ahmet Poyraz'a Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk'ün de eşlik ettiği aşure ikramı ile hem damaklar, hem de kalpler tatlandırılmış oldu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72