100 İşsize Camdan Bilezik

Beykoz'da cam sanatını yeninden canlandırmak üzere geliştirilen “Beykoz...

100 İşsize Camdan Bilezik

Beykoz'da cam sanatını yeninden canlandırmak üzere geliştirilen “Beykoz...

26 Temmuz 2013 Cuma 17:28
100 İşsize Camdan Bilezik

Beykoz’da cam sanatını yeninden canlandırmak üzere geliştirilen “Beykoz Camcılığının Tarihi Mirasını Koruma ve Geleceğe Kazandırma Projesi” kapsamında 100 kişiye meslek edindirilecek.

Beykoz Kaymakamlığı tarafından geliştirilen, Beykoz Belediyesi ve Cam Ocağı tarafından desteklenen projeyle ilçede ikamet etmek koşuluyla yaşları 18-40 arasında değişen 100 işsize eğitim verilecek.

Cam sanatına yeniden hayat verecek proje için aday başvuruları alınmaya başladı.

Turizm, istihdam ve ekonomiye de katkı sağlayacak proje kapsamında adaylara sıcak cam, füzyon, boncuk yapımı, vitray ve tezyinat konularında eğitimler verilecek.  

Projede başarılı olanlar eğitim için Venedik’in cam merkezi Murano Adası’na gönderilecek ve ilçedeki cam işletmelerinde istihdam edilecek.  

Başvurular 15.09.2013 tarihine kadar Beykoz Kaymakamlığı proje koordinasyon birimine şahsen ya da elektronik posta yoluyla yapılabilecek.  

 

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72