Söz konusu c. Savcısı Cihan Ergün, Adil Öksüz’ü “elinden kaçıran”, içi boş dosya ile tutuklama talebinde bulunan, geçmişinde FETÖ mağduru olduğunu ve FETÖ’yü 20 saatte bitirebileceğini iddia eden haberler yaptıran “medyatik” bir c. Savcısı! 4 Temmuzdaki kararnameyle Ankara Batı Adliyesi’nden Kırıkkale’ye “sürgün” edildi. Konya’daki FETÖ davasında itirafçı olan Selçuk Üniversitesi’nde yardımcı doçentlik yapmış Mustafa Arıkan’ın; “FETÖ sohbetlerine katıldığını, FETÖcü yapılanma tarafından yabancı dil yeterliliği olmadığı halde Selçuk Üniversitesi’nde doktoraya kabul edildiğini” söylediği bir c. Savcısı! Son günlerin istifası beklenen ve çok konuşulan ismi Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in olduğu söylenen (kağıt üstünde olmasa da) Beyaz TV’de, Latif Şimşek’in Dinamit Programı’nda 220 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tahliye ettirdiği sanık Muhammed Fatih Ergün’ü,  FETÖ mağduru ve adeta kahraman ilan edecek, kendisiyle can ciğer dost olacak kadar değişik bir c. Savcısı! Sözünü ettiğimiz sanığın Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından oybirliği ile 50 küsur yıl hapis cezasına mahkum edildiğinin altını çizelim. Kripto FETÖcü olduğunu düşündüğümüz söz konusu sanıkla bağlantılı olaylar/kişiler hakkında şüphelerimizi Terör suçlarına bakan C. Savcımız ile paylaşırken, kendisine de önemle dikkat çektiğimiz bir c. Savcısı Cihan Ergün! Cihan Ergün, Adil Öksüz’ü elinden kaçırdıktan sonra medya severliğine devam ederek konuyla ilgili, başta kripto FETÖcü olduğu söylenen Vahdet gazetesi olmak üzere çeşitli medya kuruluşlarına açıklamalar yaptığı için hakkında HSK (o dönemki HSYK) tarafından soruşturma başlatılan bir c. Savcısı! CİHAN ERGÜN’ÜN “FETÖ’NÜN C. TAKIMI” İLE KAST ETTİĞİ HERHALDE FETÖ’NÜN EN KRİPTO KALAN, HATTA FETÖ MAĞDURUNU/FETÖ DÜŞMANINI OYNAYAN KOLLARI! CİHAN ERGÜN’ÜN BU TAKIMI GAYET İYİ BİLDİĞİ ANLAŞILIYOR. Süreci yakından takip ediyoruz. Devletimize güveniyoruz.

Kadir Mısıroğlu ile Yalçın Küçük arasındaki benzerlikler!

Fark ettiniz mi bilmem iki zıt siyasi görüşteki bu medyatik insanların ilginç benzer yönleri var. Kadir Mısıroğlu fes, Yalçın Küçük kalpak takıyor. Her ikisi de sinirlendiğinde ve birşeyleri heyecanla vurgulamak istediğinde abartılı hareketler yapıyor, hatta masayı yumrukluyor.

Bankalara Önemli bir Öneri!

Geçenlerde biri hakim biri bilirkişi iki arkadaşımla sohbet ediyordum. Bana dosyasına baktıkları ilginç bir davadan söz ettiler. Kadıncağızın biri kafasına silah dayanarak kredi kartının son limitine kadar nakit avans çekerek soygunculara vermek zorunda bırakılıyor. Eğer kredi kartı nakit avanslarında da banka kartlarındaki gibi günlük maksimum para çekme limiti olsa, kadıncağızın belki binlerce lira zararı olmayacak. Ancak bankalar faizden para kazanacakları için böyle bir sınırlamaya gitmiyorlar. Dahası böyle bir yağma olayına karşı öngördükleri başka bir önlem de yok. Bunun üzerine ben bir öneri geliştirdim. Bankalara buradan tavsiye ediyor, tarihe de not düşüyorum. Evlere, işyerlerine alarm sistemi kuran firmalar, alarm şifreniz dışında, kapıya kadar takip edilip, silah zoruyla alarm sistemini kapatmaya zorlanma ihtimalinize binaen, bu gibi durumlar için ikinci bir acil durum şifresi belirlemenizi istiyorlar. Bence bankalar da bu gibi durumlar için müşterilerinin hem ikinci bir acil durum şifresi, hem de günlük nakit avans azami çekim limiti belirlemesini zorunlu tutmalı.

ABD ile Adeta Savaştayız!

17.10.2017 akşamı ben bu yazıyı tamamladığım saatlerde Mersin’den polis aracına bombalı saldırı haberi geldi. Geçen haftaki vize restleşmesinden sonra terörle tehdit eden ABD, bu hafta zalim hamlelerini uygulamaya koymaya başlamış gibi. Irak ve Suriye’de ABD’nin işine gelmeyen haklı hamlelerimiz sürerken, Allah bu milleti benzerinden ve beterinden korusun temennisiyle yazımı bitiriyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72