İLTER AVŞAR, İMAMOĞLU’NU AĞIRLADI

İstanbul Maltepe sahilinde bulunan Avşar Kaz Tandır işletmecisi aynı zamanda AREV Başkanı İlter Avşar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı.

İLTER AVŞAR, İMAMOĞLU’NU AĞIRLADI

İstanbul Maltepe sahilinde bulunan Avşar Kaz Tandır işletmecisi aynı zamanda AREV Başkanı İlter Avşar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı.

01 Eylül 2021 Çarşamba 11:48
İLTER AVŞAR, İMAMOĞLU’NU AĞIRLADI

Ardahan’ın İstanbul’da ki markası olan, yöresel yemek kültürünü tüm dünyaya tanıtan AREV Eğitim başkanı ve Avşar Kaz Tandır’ın sahibi İlter Avşar misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Siyasetten, sanat ve iş dünyasına kadar bu güne kadar sayısız tanıdık simayı ağırlayan İlter Avşar dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor.

İMAMOĞLU, İLTER AVŞAR’I KUTLADI

Son olarak İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, İlter Avşar’ın Merkezi İstanbul Maltepe Sahilinde bulunan Avşar Kaz Tandır adlı ünlü restaurantta ziyaret etti. Burada Ardahan’ın damak tadı olan meşhur kaz etini yiyen İBB Başkanı İmamoğlu, kaz etinin tadını çok beğendiğini söyledi. Başkan İmamoğlu ve İlter Avşar, yöresel yemek kültürü başta olmak üzere birçok konu hakkında samimi sohbette bulundular. Kaz etini sevdiren ve yöresel yemek kültürüne yaptığı katkılarından dolayı İBB Başkanı İmamoğlu İlter Avşar’ı kutladı.

AVŞAR KAZ TANDIR

Merkezi İstanbul Maltepe’de bulunan Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Başkanı İlter Avşar, Kars ve Ardahan yöresel yiyecekleri olan başta Kaz eti, Kaşar peyniri, Bal ve Kımi turşusu olmak üzere ulusal medyada tanıtımı için gönüllü tanıtım elçisi oldu. Kars –Ardahan bölgesinin yöresel lezzetleri arasında yer alan ve ülke gastronomisinde ilk sıralarda bulunan kaz eti, İlter Avşar ve profesyonel ekibiyle Avşar Kaz Tandır Evi’nde sizleri bekliyor…

Adres: Yalı Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 66 Maltepe İstanbul

Rezervasyon No: 0 216 459 44 04

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72