Her şarkısı başka hava... İşte karşınızda Ceyhun Damla

Fantezi müziğin buğulu sesi Ceyhun Damla, İstanbul sahne hayatında yükselmeye devam ediyor.

Her şarkısı başka hava... İşte karşınızda Ceyhun Damla

Fantezi müziğin buğulu sesi Ceyhun Damla, İstanbul sahne hayatında yükselmeye devam ediyor.

14 Mart 2022 Pazartesi 16:45
Her şarkısı başka hava...  İşte karşınızda Ceyhun Damla

Önceki akşam Etiler My Cabaret'de sahne alan Damla'yı sanat ve iş dünyasının önemli isimleri yalnız bırakmadı. Arabesk müziğin kült eserlerini kendine has tarzıyla yorumlayan Ceyhun Damla'nın repertuvarında konuklarını ayağa kaldırıp dans ettirecek hareketli şarkılar da var.

Sözü müziği Burçin Birben’e ait olan Ebru Gündeş'in yorumladığı "Saygılarımla", Tan Taşçı'nı "Cumartesi" ve Hakan Altun'un eseri "Kabul Et" gibi şarkılarda efkarlanıp "Tarkan'ın Şıkıdım, Serdar Ortaç'dan "Hadi Çal Giderken Kapımı" Kenan Doğulu'dan "Yakarım Roma’yı da Yakarım" gibi şarkılarla göbek atabiliyorsunuz.

14 yıldır İstanbul gece hayatında sahneye çıkan Ceyhun Damla'nın bir sonraki sahnesi 18 Mart'ta yine Etiler My Caberet'de.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3