Genç işadamı Ergün Bozkurt Gençlere örnek oluyor

TOMAK A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bozkurt, renkli ve yardımsever kişiliği ile dikkat çekiyor. Ergün Bozkurt, İş hayatındaki başarısı kadar sivil toplum örgütlerindeki çalışmaları ile göz dolduruyor.

Genç işadamı Ergün Bozkurt Gençlere örnek oluyor

TOMAK A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bozkurt, renkli ve yardımsever kişiliği ile dikkat çekiyor. Ergün Bozkurt, İş hayatındaki başarısı kadar sivil toplum örgütlerindeki çalışmaları ile göz dolduruyor.

24 Eylül 2021 Cuma 13:21
Genç işadamı Ergün Bozkurt  Gençlere örnek oluyor

Doğma Büyüme Çekmeköylü olan TOMAK A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bozkurt, genç yaşında atıldığı iş dünyasında başarılı projelerle adını duyuruyor. Abisi Güngör Bozkurt’la STiL Grup adı altında iş hayatına atılan Ergün Bozkurt, burada edindiği bilgi, birikim ve tecrübe ile yoluna TOMAK A.Ş ile devam etti. Birçok ödüllü projeye imza atan Ergün Bozkurt, üretkenliği ve farklı bakış açısı ile ön plana çıkıyor. Ergün Bozkurt, başarının anahtarlarını şöyle sıralıyor: Çalışmak, dürüstlük ve yeniliklere açık olmak…

Bozkurt, iş dünyasındaki başarısı kadar yardımsever ve renkli kişiliğiyle de saygı duyuluyor ve seviliyor. Birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alarak gençlere örnek olmayı amaçlıyor. Genç yaşında girdiği iş dünyasından sonra bir çok sivil toplum kuruluşunda ise aktif görev alıyor. Ergün Bozkurt son olarak Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER) yönetim kurulu üyeliği ve Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve spor Kulübü Derneği AS başkanlığına seçilerek çalışmalarına devam ediyor. Çekmeköy’ün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Ergün Bozkurt,’’Burada büyüdüm, burada doydum. O yüzden bu ilçeye katkı sunmak için elimden geleni yapıyorum’’ diyor.

İş Dünyasına atılmak isteyen gençlere de tecrübelerini aktaran Bozkurt, ‘’Sevdiğiniz işi yapın. Çok çalışınız, İyi okuyunuz. Ciddi ve bilgili olunuz. Mesleğinize sevgi ve sabırla sarılınız. Yenilik peşinde koşun ama birlikte çalışmayı da öğrenin. Ne pahasına olursa olsun dürüst olun’’ Diyor.

Son Güncelleme: 24.09.2021 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper2021alper 2021-09-24 14:12:52

Çekmeköyün kralıdır ergün bozkurt özü sözü bir genç bir fidan başarıları daim olsun…

Avatar
Gencoo 2021-09-24 14:33:44

Ergün abimiz kraldır saygılar

Avatar
Metin Bozkurt 2021-09-25 08:08:04

Adamsın helal sana kardeşim

Avatar
Engin bozkurt 2021-09-27 18:33:53

Başarıların devamını diliyorum kardeşim. Allah utandırmasın..

banner3