Artık rektörler Baş Adam tarafından seçilecek. Üniversitede rektör seçilirken kutuplaşmalar oluyor, insanın içi el vermiyor. Öyle okumuş kocaman adamlar birbirini yesin.

Fetö’cülerin yanında Atatürkçü ve insan hakları savunucusu akademisyenler de ayıklandı. Öyle üniversitelere ideolojik cüppelerle girilmez, kutuplaşma yaratmaya gerek yok. Militan mısın, öğretim üyesi mi?
Ensar Vakfı'nda sübyanlara yapılan muamele unutuldu gitti. Bunca memleket meselesi varken suni gündem yaratmaya gerek yok.
Sahi ne oldu Tahir Elçi'nin katillerine?
Can Dündar gavur diyarlarında en alasından ağırlanıyor. Baş Adam dememiş miydi "bunlar açık destekçi" diye.
Bi dolu anarşik kanal vardı, hepsi kapatıldı. Doğan Medya'nın devriyle yandaşlar tam yanaştı. Ne olacaktı ya anarşikliğe devam mı edilseydi.
Bağlamacı Selocan halen tutuklu. Şimdi bağırsın içeride "Seni Başkan yaptırmayacağız" diye. Ama 3 kere.
Dernekler de sizlere ömür. Demokrasilerin temel unsuru olan Kuş Gözleme Derneği, Doğal Hayatı Koruma Derneği, Sigarayla Savaş Derneği, Rizeliler Derneği falan açık. Yetmez mi?
Gavurlar haddini bilecek. Burası Türkiye Cumhuriyeti.
Basın, Dernekler, Federasyonlar falan ağlaklık yapmasın. Türkiye hiç bu kadar özgür olmamıştı.
Genelkurmay Başı eski Cumhur Başı'na gitti. Ağzı olan konuştu. Yahu elçiye zeval olur mu?
Muhtarların her biri dünya lideri kalibresinde, mahallesine hakim, iti, uğursuzu, anarşiki hepsini biliyor ve ilgili mercilere havale ediyor.
Yargı yılı açılışı Yargı Başı ılık olmadığı için olmayan düğmeyi denkleştiremedi. "Alışkanlıklar kolay değişir mi" diye kimse empati midir nedir, ondan yapmadı.
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden halen geçiliyor. İçim yanıyor, her gün üzerinden binlerce kamyon geçiyor hem de parayla, bari bedava yap.
Muharrem İnce çok konuşuyorsun, çok dolaşıyorsun.
CHP halen pes etmiş değil.
Seni pamuklara sarasım var MHP.
Sen günlük sonuca bak:
Halk memnun.
Bulguru, fasulyesi kapıda, sakatlık, evde bakım parası bankada. Kış kömürü şimdiden dağıtılmış. 1.000 TL. Haziran başı hazır.
Kreş yardımı 3 kat arttı.
Yeni doğan bebelere bakım parasız.
Borçlar siliniyor.
İmar affı çıktı.
"Varlık Barışı" adı bile güzel.
Yollar yapılıyor.
AVM'ler dikiliyor.
Köprüler açılıyor.
Üniversiteler bölünüp bölünüp çoğalıyor.
Türkiye kalkındıkça kalkınıyor.
Göreceksin Türkiye'm gelsin şu Başkanlık, daha ne güzel günler göreceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.