Zeki Aksu : “Beykozspor hak ettiği yere gelecek”

Eski günlerine dönme amacındaki Beykozspor Kulübü, Dayanışma Yemeği....

Zeki Aksu : “Beykozspor hak ettiği yere gelecek”

Eski günlerine dönme amacındaki Beykozspor Kulübü, Dayanışma Yemeği....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Zeki Aksu : “Beykozspor hak ettiği yere gelecek”

Eski günlerine dönme amacındaki Beykozspor Kulübü, Dayanışma Yemeği düzenledi. Kulüp Başkanı Zeki Aksu, tüm şartlara rağmen Beykozspor'u futbol ve basketbolda hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Beykoz 1908 A.Ş futbol takımı ve Beykozspor basket takımı eski başarılı günlerinde dönme amacında. Bu amaçla kulüpte yeni bir hava yakalamak ve motivasyonu artırmak amıcıyla dayanışma gecesi düzenlendi. Kavacık Aşşrom Restaurant'ta gerçekleşen geceye Beykoz protokolünden fazla katılım olmazken sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve iş adamı katıldı. 

Geceye Bykoz 1908 A.Ş Futbol takımı teknik kadro ve oyuncuları ve Beykozspor Basketbol takımı koçları tam kadro olarak hazır bulundu.

""

Aksu: “Kötü durumdan en kısa zamanda kurtulacağız”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Beykozspor Kulüp Başkanı Zeki Aksu takımın eski başarılı günlerine döneceğini söyledi. Beykozspor'un son 2 yıldır kötü durumda olduğunu  söyleyen Zeki Aksu, "İnşallah bu kötü durumdan en kısa zamanda kurtulacağız. Bu da ancak birlik, beraberlik ve sizlerin desteği ile olacaktır. Beykozspor sahipsiz değildir bunu herkes bilsin. Ülkemizin en köklü kulüplerinden olan Beykozspor bu kötü günleri de atlatacaktır. Bu geceye katılımın sınırlı olmasından dolayı üzgünüz. Buna rağmen buraya gelip bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Gerçekleşen dayanışma yemeğinde Beykozspor kulübüne destek amaçlı rozet satışı yapılırken, açık artırmaya sunulan Beykozspor Kulübü'nün formasını CHP'li Aydın Düzgün 2.500 TL'ye alarak kulübe destek oldu. Daha sonra yemekte bulunanlar halaylarla, horonlarla eğlenerek geceyi bitirdi.

""
 


""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3