Yılın takımı: Dudulluspor oldu

'İstanbul Süper Amatör Lig'de yılın en iyileri' ödül töreni yapıldı.

Yılın takımı: Dudulluspor oldu

'İstanbul Süper Amatör Lig'de yılın en iyileri' ödül töreni yapıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yılın takımı: Dudulluspor oldu

'İstanbul Süper Amatör Lig'de yılın en iyileri' ödül töreni yapıldı. Amatör futbol üzerine yayın yapan www.yerelfutbol.net, bir ilke imza atarak İstanbul Süper Amatör Lig'de yılın en iyilerini, düzenlediği bir geceyle ödüllendirdi. Türkiye'de ilk kez bir internet sitesi amatör futbol için böyle bir gece düzenlerken, Kâğıthane Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki organizasyona katılım fazlaydı.

Kâğıthane Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Trakya Hür Haber Gazetesi ve Canlar Gıda'nın sponsorluğunu yaptığı gecede amatör futbola katkı yapanlar bir plaketle ödüllendirildi. Ayrıca, maça dokuz kişi gelen rakibiyle eşit şartlarda mücadele etmek için sahaya dokuz kişi çıktığı için fair-play ödülüne layık görülen Ömerli Köyü Spor Kulübü'nün başkanı Vedat Dönmez'e  de plaket verildi.

Gecede, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, TFF Yönetim Kurul Üyesi Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Başkan Vekili Adem Mat'ın yanı sıra birçok futbol adamı, futbolcu, yönetici ve basın mensubu yer aldı. Yaklaşık iki saat süren programda son olarak yılın takımı Dudulluspor, yılın teknik direktörü Dudulluspor'dan Zafer Altın ve yılın futbolcusu Silivrisporlu Özgür Kurt ödüllerini aldı.

yerelfutbol.net  Ödülleri:

Yılın Takımı: Dudulluspor

Yılın Teknik Direktörü: Zafer Altın (Dudulluspor)

Yılın Hakemleri: Osman Yiğit Uzer, Onur Karabaş, Özer Bektaş

Yılın En İyi Çıkış Yapan Takımı: Ataşehir Doğuşspor

Yılın En İyi Çıkış Yapan Genç Futbolcusu: Sergen Çaça (Dudullu),

Fair-Play Ödülü: Ömerli Köyü SK

En Başarılı 2. Karma: Ferdi Demirkaya (Kocasinan), Uğur Er (İdealtepe), Soner Alpaydın (Dudullu), Aykut Taşkınfırat (Selimiye), Ercan Gül (B. Çekmece), Erdem Kodalak (Levent), Murat Çakal (Beşyüzevler), Yusuf İncemollaoğlu (Ataşehir Doğuş), Volkan Eruscan (Fenerköy), Cengiz Sarımaden (Erokspor), Ozan Arslanağız (B. Tunaspor)

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72