Yelken Yaz Okulu'nda Sertifika Sevinci

Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu 2014 sezonu öğrencileri, eğitimlerini...

Yelken Yaz Okulu'nda Sertifika Sevinci

Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu 2014 sezonu öğrencileri, eğitimlerini...

16 Eylül 2014 Salı 14:02
Yelken Yaz Okulu'nda Sertifika Sevinci

 Yelken Yaz Okulu Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

 

Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu 2014 sezonu öğrencileri, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını Başkan Öz’ün elinde aldı.

 

Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliğiyle açılan Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu’nda 2014 yaz sezonu eğitimini tamamlayan 102 kursiyer, Büyükada Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı

 

Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen sertifika törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Ertunk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yelken Yaz Okulu öğrencileri ve velileri katıldı.

 

Sertifika töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın bir deniz kenti olması için çalıştıklarını belirterek su sporlarına verdiği önemi bir kez daha hatırlattı. 2014 yaz sezonunda 8-11 yaş grubundaki 102 çocuğa ücretsiz yelken eğitimi verdiklerini belirten Başkan Altınok Öz, “Açmış olduğumuz Yelken Yaz Okulunda çocuklarımız, deniz, rüzgâr ve yelken ile tanışırken doğanın gücünü bilgi ve beceriyle birleştirip yelkenli teknenin sevk ve idaresiyle, teknik ve taktikle hedefe ulaşılmasını öğreniyorlar. Denizin ortasında karar verme yetenekleri gelişen çocuğun, sokakta da karar verme yeteneği gelişmiş oluyor. Sokakların kötü koşullarına karşı direnecek bir nesil yetiştirmek, biz yerel yöneticiler için güzel bir şey” dedi.

 

Yelken kullanmayı, gemici düğümleri atmayı öğrendiklerini kaydeden Yelken Yaz Okulu öğrencileri ise kendilerine sertifikalarını veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, kendilerine bu imkanı tanıdığı için teşekkür ettiler. Başkan Altınok Öz ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerin velileri de çocuklarının unutulmaz bir yaz tatili geçirdiklerini söylediler. Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu sayesinde çocuklarının tatilini iyi değerlendirdiklerini belirten veliler, “Çocuklarımız gelecekte ve hayatlarında kullanabilecekleri güzel bir deneyim kazandılar. Özgüvenleri gelişti, düzenli olmayı, yüzmeyi öğrendiler” şeklinde konuştular.



 

 

 

 

 

                                                                 

 

 

 

Son Güncelleme: 16.09.2014 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3