Yaz Spor Okulu 2011 yılı sezonunu kapattı

350'yi aşkın çocuğa sertifika verildi.

Yaz Spor Okulu 2011 yılı sezonunu kapattı

350'yi aşkın çocuğa sertifika verildi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yaz Spor Okulu 2011 yılı sezonunu kapattı

Yaz Spor Okulu 2011 yılı sezonunu kapattı

Ümraniye Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulu, 2011 yılı sezonunu tamamladı. Okulun kapanışı nedeniyle düzenlenen törende, 350'yi aşkın çocuğa sertifika verildi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bazı sertifikaları kendisi verdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulu, 2011 yılı sezon kapanışını düzenlediği bir törenle yaptı. Ümraniye Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri'nde Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN CAN: ‘YARINLARA

YATIRIM YAPIYORUZ'

Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarının altını çizdi. Çocukların bugünün küçükleri yarının büyükleri olduğunu belirten Başkan Hasan Can, ülkeye iyi bir gelecek hazırlamanın çocuklara iyi bir eğitim vermekten geçtiğini söyledi. Başkan Hasan Can sözlerine şöyle devam etti: ‘Yarınımızın sahipleri olan çocuklarımıza daha yaşanılır bir miras bırakmak için, onların eğitim ve öğrenimine gerekli ilgi ve alakayı göstermek zorundayız. Belediyemiz tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu'nda çocuklarımıza yaz boyunca kültür ve spor alanlarında eğitim ve öğretim veriyoruz. Çocuklar yaz okulunda hem tatillerini değerlendiriyor, hem de uzman hocalardan çeşitli dallarda eğitimler alıyor. Bu konudaki hizmetlerimiz ve spora olan desteğimiz sürecek.'

ÇOCUKLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Başkan Hasan Can'ın konuşmasının ardından, Yaz Spor Okulu'nda eğitim alan çocuklar çeşitli gösteriler yaptı. Birbirinden ilginç gösteriler sahneleyen çocuklar seyircilerden büyük alkış aldı. Küçük yaşlarına rağmen gösterdikleri performansları hocalar ve velileri tarafından tam not aldı. Programda halk oyunları gösterisi sergileyen çocuklar büyük alkış topladı. Program sonunda çocuklara kitap ve CD'den oluşan hediyeler ile Yaz Spor Okulu'na devam edenlerden başarılı 350'yi aşkın öğrenciye de sertifikaları verildi.

Bu yıl, Ümraniye Belediyesi Okulu'nda 350'yi aşkın öğrenci sportif, sosyal ve kültürel alanda eğitim aldı. Eğitimler, Hekimbaşı Spor Tesisleri'nde açık havada ve kapalı spor salonunda yapıldı. Okulda Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis, Masa Tenisi ve Halkoyunları branşlarında eğitim verildi. Öğrencilerin servislerle taşınması, kıyafetleri (çanta, forma takımları) Ümraniye Belediyesi tarafından karşılandı.


""


""


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3