Yaz Okulları İçin Kayıtlar Başladı

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği yaz spor okulları için kayıtlar alınmaya...

Yaz Okulları İçin Kayıtlar Başladı

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği yaz spor okulları için kayıtlar alınmaya...

04 Temmuz 2014 Cuma 16:52
Yaz Okulları İçin Kayıtlar Başladı

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okulları için kayıtlar alınmaya başladı.

Gençlerin yaz tatillerini sporla değerlendirmeleri için düzenlenen Çekmeköy Belediyesi Yaz spor Okulları için kayıtlar alınmaya başladı. 6-10 yaş aralığındaki çocukların eğitim alacağı yaz spor okullarında; futbol, basketbol, voleybol, taekwondo ve yüzme bölümleri olacak.  1 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında Çekmeköy Belediyesi’nin Seri Nokta İletişim Merkezleri’nde alınacak kayıtlar için tek şart uzman doktordan alınacak sağlık raporu. 4 Ağustos’ta derslere başlayacak öğrenciler, birinci dereceden yakınları ile birlikte “Seri Noktalar”a gidip, başvurularını yapabilecekler.

Masraf Yok, Ulaşım Derdi Yok

Ömerli Spor Tesisleri’nde açılacak okul için kıyafetler, özel çanta içinde belediye tarafından verilecek. Mahallelerinden servislerle alınacak çocuklar, yine aynı servislerle evlerine bırakılacak.

Havuz Keyfi

Okul için kurulacak dev havuzlarda yapılacak derslerde, öğrenciler hem yüzme öğrenecek, hem de suyun ve güneşin keyfini çıkaracak. 6

Son Güncelleme: 04.07.2014 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72