Yamanoğlu ve takım arkadaşları şampiyon

Bartın'da yapılan, Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası'nda İBB sporcusu...

Yamanoğlu ve takım arkadaşları şampiyon

Bartın'da yapılan, Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası'nda İBB sporcusu...

27 Mayıs 2014 Salı 14:07
Yamanoğlu ve takım arkadaşları şampiyon

Bartın'da yapılan, Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası’nda İBB sporcusu Alpaslan Yamanoğlu ve takım arkadaşları müthiş bir performans göstererek şampiyon oldu.

Bartın'da yapılan, Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası’nda İstanbul Büyükşehir Beledeye sporcuları damgasını vurdu.  Alparslan Yamanoğlu ve takım arkadaşları müthiş bir performansla bu yıl da Şampiyon oldular. Müsabakalar nefesleri kesti.

5 bireysel, 2 takım olmak üzere 7 Türkiye şampiyonluğu bulunan Alpaslan Yamanoğlu yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alpaslan Yamanoğlu’nun babası İKAD As Başkanı ve antrenörü Hayrullah Yamanoğlu, “Oğlum Alpaslan ve takım arkadaşlarını kutluyorum. Şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 6.7 ve 8 Haziran’da İzmir’de yapılacak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Alpaslan inşallah orada da başarıl olur” dedi. Bir teşekkürü de Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a yapan Yamanoğlu, “Sporcularımızı şampiyonalara gönderen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız bu örnek davranışı ile tüm kesimlerin takdiri kazanmıştır” dedi.

 

Son Güncelleme: 27.05.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72