Ve Guti bıraktı!

Guti Cengiz Zülfikaroğlu ile görüşüp kaptanlığı bıraktığını açıkladı.

Ve Guti bıraktı!

Guti Cengiz Zülfikaroğlu ile görüşüp kaptanlığı bıraktığını açıkladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ve Guti bıraktı!

Ve Guti bıraktı!

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldızı, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile görüşüp kaptanlığı bıraktığını açıkladı. Guti, bu görevi İbrahim Toraman'ın daha iyi yapacağını söyledi

Kartal'da önemli gelişme...

 

Geçen sezon kaptanlık pazubandını koluna takan Guti Hernandez yeni sezonda bu görevi üstlenmeyeceğini söyledi. Zaman zaman teknik direktör Tayfur Havutçu ile sorunlar yaşayan ve gece hayatıyla ön plana çıkan İspanyol oyuncu yeni sezon öncesinde futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile bir görüşme yaptı. Guti'nin kaptanlık görevini İbrahim Toraman'ın daha iyi yapacağını söylediği ve bu nedenle de pazubandın ona verilmesini talep ettiği öğrenildi.

 

Avusturya kampında sakatlanan ve hazırlık maçlarında forma giyemeyen Guti'nin ayrıca “Eğer ihtiyaç olur ve tekrar kaptanlık yapmam istenirse elimden geleni yaparım” diyerek açık kapı da bıraktığı belirtildi.

 

QUARESMA DA ADAY

Guti'nin kaptanlığı bırakmasının duyulmasının ardından daha önce Fenerbahçe maçına kaptan çıkmak isteyen Quaresma'nın da bu göreve soyunduğu ifade edildi. Q7'nin düşüncesini yönetime açtığı ve onların da tabele sıcak baktığı vurgulandı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Siyah- Beyazlılar'da İbrahim Toraman'ın 1. kaptan, Quaresma'nın ise 2. kaptan olması bekleniyor.

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3