Türkiye liglerinin ilk şampiyonu Ümraniyespor oldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta oynayan Ümraniyespor bitime 5 hafta kala...

Türkiye liglerinin ilk şampiyonu Ümraniyespor oldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta oynayan Ümraniyespor bitime 5 hafta kala...

06 Nisan 2014 Pazar 12:14
Türkiye liglerinin ilk şampiyonu Ümraniyespor oldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta oynayan Ümraniyespor bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı-Beyazlılar böylece Türkiye profesyonel liglerinde sezonun ilk şampiyonu oldu.

3. Lig 1. Grup'ta Ümraniyespor deplasmanda Silivrispor'la 1-1 berabere kalarak bitime beş hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ümraniyespor kendine en yakın rakibine şampiyonluk yolunda puan farkını bitime beş hafta kala 13'e çıkardı. Kalan beş maçından birini hükmen kazanacak olan Ümraniyespor böylece Türkiye profesyonel liglerinde sezonun ilk şampiyonu oldu. Ayrıca Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Belediye Başkanlığı süresince amatör ligden, süper amatöre lige, daha sonra bölgesel ligden, 3.lige ve bu sezon sadece iki mağlubiyet alarak tarihinde ilk kez 2. Lige çıkan Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ile kulüp yöntemini ve futbolcuları ayrı ayrı tebrik etti. Yıllardır özlemini duydukları 2. Lig’e yükselmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi olarak ilçedeki tüm kulüplere olan desteklerini bir kez daha hatırlattı ve spora olan katkılarının devam edeceğini söyledi.

 

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3