Tebrikler Şampiyon

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan Çekmeköy’lü Milli sporcu Büşra Işıldar’a tebrik

Tebrikler Şampiyon

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan Çekmeköy’lü Milli sporcu Büşra Işıldar’a tebrik

04 Mayıs 2021 Salı 11:38
Tebrikler Şampiyon

Türkiye şampiyonlukları, üç Avrupa Şampiyonluğu’nun yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyerek tüm yurdu sevince boğan Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda Dünya Şampiyonu olan Milli Boksör Büşra Işıldar’a hediye ve plaket takdim edildi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliğinde Pandemi tedbirleri kapsamında açık havada gerçekleşen hediye takdim törenine Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan’da katıldı.

Başkan Poyraz törende Büşra Işıldar’a 30 Bin Türk Lirası değerinde çek hediye ederken, Büşra’nın yetişip gelişmesinde büyük emekleri olan Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü’ne de yapılacak değerlendirmelerin ardından yardım yapılacağını söyledi.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz "Öncelikle Büşra'yı tebrik ediyoruz. Bu şampiyona öncesinde Türkiye şampiyonlukları ve Avrupa şampiyonlukları vardı. Son olarak 81 kiloda dünya şampiyonluğunu kazandı. Çekmeköy adına kendisine her zaman olduğu gibi yine müteşekkiriz. İnşallah bundan sonra da çok daha güzel başarılara imza atacak. Çekmeköy Belediyesi olarak sporcularımızı dünya çapında etkinliklere katılabilmeleri, katıldıkları turnuvalarda başarılara imza atabilmeleri için çok destekledik. Bundan sonra da inşallah yetişmeleri, gelecekte bayrağımızı göklere çekmeleri için yapacakları her türlü çalışmada onların yanında olacağız. Ben tekrar Büşra kardeşimize çok teşekkür ediyorum. O Çekmeköy’ün gururu " dedi.

Milli boksör Büşra Işıldar "Ben altı senedir boks yapıyorum, üç senedir Avrupa şampiyonuyum. Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü öğrencisiyim. Biz bir buçuk iki aydır evimizden uzak milli takım kampında antrenmanlarımıza devam ediyorduk. Araya pandemi süreci girdi. Turnuva 1 yıl ertelendi. Pandemi vardı ama ben hocam eşliğinde antrenmanlarıma evde de devam ettim. Ama biz bu dünya şampiyonasına gözümüzü dikmiştik yani bekliyorduk böyle bir şey, kazanacaktık. Çeyrek finalde Hint’li, yarı finalde Polonya’lı, finalde de Rus rakibimi 5-0 mağlup ederek dünya şampiyonu oldum. Bayrağımızı gururlandırdım ve çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72