Taekwondo dostluk turnuvası sona erdi

İller arası Taekwondo Ligi'nin 2. ayağı olan Pendik Belediyesi Fethi...

Taekwondo dostluk turnuvası sona erdi

İller arası Taekwondo Ligi'nin 2. ayağı olan Pendik Belediyesi Fethi...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Taekwondo dostluk turnuvası sona erdi

İller arası Taekwondo Ligi'nin 2. ayağı olan Pendik Belediyesi Fethi Gemuhluoğlu Taekwondo Dostluk Turnuvası Fethi Gemuhluoğlu İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Çoğunluğunu büyükşehir ve belediye spor kulüplerinin oluşturduğu toplam 23 takımdan yaklaşık 300 sporcu, minik-yıldız kız-erkek, ümitler bay-bayan kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Turnuvaya ayrıca Azerbaycan ve Filistin'den tekvandocular misafir dövüşçü olarak katıldı. Azerbaycan ve Filistinli tekvandocular ile Türk tekvandocular, Fethi Gemuhluoğlu'nun yaşamı boyunca vurguladığı dostluğu öne çıkardılar.

“Sporu hayatınızdan çıkarmayın”

Açılış seremonisine katılan Belediye Başkanı Kenan Şahin; yerel yönetim olarak imkânlar dâhilinde spora destek vermeyi sürdüreceklerini, farklı branşlarda organizasyon düzenlemeye gayret ettiklerini ifade etti. Salondaki gençlere de seslenen Şahin; “Sporu hayatınızdan çıkarmayın. Branşlarınız ne olursa olsun mücadeleden asla yılmayın” tavsiyesinde bulundu. Şahin konuşmasının ardından dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Turnuvada mücadele eden Pendik Belediyesi Taekwondo Takımı minik-yıldız erkeklerde 1 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük; kızlarda ise 3 üçüncülük elde etti. Ümit-genç erkeklerde 2 üçüncülük; bayanlarda ise 2 üçüncülük ve 1 birincilik sağladı. Poomse'de ise sadece 15-18 genç erkekler kategorisinde 1 üçüncülük elde etti.

 

 

 

   

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72