Sultanların rakipleri belli oldu

Ataşehir'in Sultanları'nın rakipleri belli oldu

Sultanların rakipleri belli oldu

Ataşehir'in Sultanları'nın rakipleri belli oldu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanların rakipleri belli oldu

 TFF Kadınlar Futbol 1. Ligi şampiyonu Ataşehir Belediyespor'un Avrupa'daki rakipleri belli oldu. Ataşehir Belediyespor, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda; Bosna Hersek'ten WFC SFK 2000 Sarajevo, Litvanya'dan Gintra Universitetas ve Romanya'dan Olimpia Cluj-Napoca takımları ile eşleşti. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimine Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Sadık Kayhan da katıldı. 8 grubun bulunduğu ön eleme maçları 11-16 Ağustos 2011 tarihlerinde yapılacak. Ön eleme maçlarının yalnız bir takımın sahasında yapıldığı turnuvada 4. grupta yer alan Ataşehir Belediyespor, ön eleme maçlarını Bosna Hersek temsilcisi WFC SFK 2000 Sarajevo'nun sahasında yapacak. 8 grupta yapılacak ön elemeler sonucunda gruplarını birinci bitiren takımlar ve en iyi iki ikinci bir üst tura yükselecek.

16-23 Ağustos 2011 tarihlerinde eleme sistemi ile oynanacak üst tur maçlarının ardından UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belli olacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3