Spor Okulları 1.500 çocuğa ‘merhaba' dedi!

Ataşehir'de Yaz Spor Okulları 1.500 çocuğa ‘merhaba' dedi!

Spor Okulları 1.500 çocuğa ‘merhaba' dedi!

Ataşehir'de Yaz Spor Okulları 1.500 çocuğa ‘merhaba' dedi!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Spor Okulları 1.500 çocuğa ‘merhaba' dedi!

Ataşehir Belediyesi tarafından, ‘Sağlıklı, mutlu, kendine güvenen bireylerden kurulu bir nesil için haydi çocuklar spora' mesajı ile geçtiğimiz yaz başlatılan Yaz Spor Okulları, bu yaz da öğrencilere ‘merhaba' dedi.

 

Ataşehirli 1.500 çocuk Yaz Spor Okulları'nda tecrübeli beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler eşliğinde; futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, boks, tekvando ve kick boks olmak üzere yedi spor dalından birini seçerek ücretsiz olarak yararlanıyor.

Celal Yardımcı İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda yapılan Yaz Spor Okulları'nın açılış törenine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve Abdullah Der, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, kursa katılan öğrencilerin anne-babaları ve TFF Kadınlar Futbol Ligi'nde şampiyon olan Ataşehir Belediyespor'un futbolcuları katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi'nin kurulduğu andan itibaren spora büyük önem verdiğini belirterek, Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın Türkiye şampiyonu olmasıyla bunun meyvelerini aldıklarını söyledi. 

İnsan yaşamında sporun önemini vurgulayan Başkan İlgezdi konuşmasında; “Sevgili gençlerimiz ve çocuklarımız, yaptığınız spor hareketleri ile hem vücudunuzu hem de zihninizi dinç tutacaksınız. Henüz bu yaşlardayken spor yapmayı bir alışkanlık olarak hayatınızın içine sokmalısınız. Şimdiden kendinize bir spor dalı seçerek, bu alanda profesyonel olmaya çaba gösterin. Bunun faydalarını hayatınızda her zaman göreceksiniz” dedi. 

27 Ağustos 2011 tarihine kadar devam edecek Yaz Spor Okulları'nda Ataşehirli çocuklar, rekabet ve işbirliğinin kol kola yürüdüğü spor aktivitelerinde buluşuyor, sporun gücü tüm kötü alışkanlıkların önünü kesiyor. Ayrıca Yaz Spor Okullarında eğitim alarak seçilen öğrenciler, Ataşehir Belediyespor'un altyapısını oluşturuyor.

Futbol, basketbol, voleybol ve tekvando dallarında 6-13 yaş arası, boks ve kick boks dallarında 10-14 yaş arası ve jimnastik dalında da 5-9 yaş arası çocuklar spor eğitimi alıyorlar. Eğitimler ilçedeki; Prof. Faik Somer Lisesi Spor Salonu, Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Spor Salonu, Celal Yardımcı İlköğretim Okulu Spor Salonu, Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu ve Yeni Çamlıca Ataevi Futbol Sahası'nda veriliyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3