Sarıgazispor’dan unutulmaz gece

Sancaktepe İlçesinin mütevazi ve köklü takımlarından Sarıgazi Spor Kulübü, unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Gecede sahne alan sanatçılar davetlilere eğlenceli saatler yaşattı.

Sarıgazispor’dan unutulmaz gece

Sancaktepe İlçesinin mütevazi ve köklü takımlarından Sarıgazi Spor Kulübü, unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Gecede sahne alan sanatçılar davetlilere eğlenceli saatler yaşattı.

25 Şubat 2019 Pazartesi 11:57
Sarıgazispor’dan unutulmaz gece

Sancaktepe İlçesinin Amatör Spor kulüplerinden Sarıgazi Spor Kulübü, U14 Liginde yenilgisiz şampiyon olmasından dolayı Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi.

Doğanlar Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, TFF İl Başkan Vekili Ufuk Tatar, TFF İl Genel Sekreteri Yıldırım Ceyran, Saha Komserleri Sevgi Yalçın ve Cemal Sivrikaya, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, CHP Meclis üyesi Sinan Doğan, Daimi Derin, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları, Sarıgazispor Kulüp Yöneticileri, Futbolcular, Futbolcu Aileleri ve çok sayıda misafirler katıldı.

“Daha güçlü adımlarla yarınlara hazırlanıyoruz”

Turhan Çakır’ın sunumundaki gecede Sarıgazispor Başkanı Serdar Turhan’ın açılış konuşması yaptı. Turhan, tüm misafirlere hoşgeldiniz diyerek başladığı konuşmasında “1987 yılında kurulan Sarıgazispor’un daha güçlü adımlarla yarınlara hazırlandığını söylerken, kendilerine destek verenlere de teşekkür etti. Kulübümüzün çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Bizler sizlerin desteğinin yanımızda daima hissetmek istiyoruz. Bu güne kadar Kulübümüze desteklerini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz. Biz Kulüp ve takım olarak gençlerimizi daima spor ile iç içe yaşamaları, yeşil sahalarda daha çok gencin buluşması için çaba gösteriyoruz. İnanıyoruz ki bu takım ileri yıllarda daha iyi bir yere gelecektir. Desteklerinizin sürmesini istiyoruz.” dedi.

Sürpriz sanatçılar geceye renk kattı

Yemekte ayrıca TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, CHP Meclis Üyesi Sinan Doğan’da kısa bir konuşma yaptılar.

Sürpriz sanatçılar ise geceye renk kattı. Pınar Aydınlar, Nurcanım, Ozan Yağan, Nurettin Güleç ve Serdar Hayır, bir birinden güzel türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sarıgazispor’a destek olanlara plaketlerin takdim edildiği gecenin son bölümlerinde U14 Takımına şampiyonluk kupası ve şampiyonluk madalyaları takıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72