Sancaktepe'nin başarısı; Play-Off'ta

Sancaktepe Play-Off'ta oynayacağı maçlarda İkinci Lige çıkma mücadelesi...

Sancaktepe'nin başarısı; Play-Off'ta

Sancaktepe Play-Off'ta oynayacağı maçlarda İkinci Lige çıkma mücadelesi...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe'nin başarısı; Play-Off'ta

Sancaktepe Play-Off'ta oynayacağı maçlarda İkinci Lige çıkma mücadelesi verecek.

Sancaktepe Belediyespor, uzun lig maratonunu Pazarspor galibiyeti ile tamamladı. Hakan Şükür standındaki maçtan Sancaktepe 2-1 galip gelerek Play-Off” a kalma başarısını gösterdi.

Üçüncü lig bu sezon hafta sonu yapılan maçlarla sona erdi. Bu sonuçlara göre ikinci lige lider Gaziosmanpaşa doğrudan çıkarken çıkacak ikinci takım Play-Off maçlarından sonra Mayıs sonu belli olacak. Şampiyon takımdan sonraki dört takımın mücadelesi sonunda bir takım daha ikinci lige çıkacak. Sancaktepe Belediyespor sezon başında koyduğu ikinci lige yükselme hedefini, uzun lig maratonunun sonunda elde etti. Play-Off'a kalma başarısı gösteren Sancaktepe, sezonun son maçında sahasında Pazarspor'u ağırladı. Hakan Şükür stadındaki maçın önemi çok büyüktü. Zira Sancaktepe'ye ince hesaplarla ligde Play-Off'a kalma yerine maçtan galip gelerek rahatlamak istiyordu. Nitekim Sancaktepe maçın başladığı ilk dakikalarda ligde orta yerlerde olan ve herhangi bir iddiası olmayan rakibine üstünlük sağladı. Maça hızlı başlayan ve ilk dakikalarda atacağı golle avantaj sağlayacağını düşünen Sancaktepe bu düşünce ile oynamaya başladı. Sağlı sollu ataklarla Pazarspor defansını bunaltan Sancaktepe, zaman zaman da rakibin kontrataklarına mani olamadı. Nitekim üstün oynadığı dakikalarda beklenmedik bir golü 25. dakikada kalesinde gördü. Gol sonrası çabuk toparlanan Sancaktepe, maça daha fazla asılmaya başladı. Nitekim 33. dakikada Onur, beraberlik golünü attı. Gol sonrası moral bulan Sancaktepe ilk yarı bitimine kadar üstün oyununu sürdürdü. Fakat istediği ikinci gole ulaşamadı ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıya seyirci tezahüratları ile sahaya çıkan Sancaktepe, gol arayan ve rakip takımı zorlayan oyununu devam ettirdi. Sancaktepe ikinci yarı süresincede kaçırdığı goller bunu ispatlar mahiyette idi. Beraberlik Sancaktepe'ye Play- Off'ta mücadeleye yetecekken Sancaktepe uzatmalarda Gökhan'ın attığı golle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

TFF belirlediği yönetmelik gereği Play-Off takımları sırasıyla ikinci olan Beylerbeyi 63 puan, üçüncü olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 56 puan, dördüncü olan Sancaktepe 56 puan ve beşinci olan Denizli Belediyesi 54 puanla aralarında eleme usulü maçlar yapacak.  Buna göre 3. ile 4. maç yaparken 2. ile de 5. olan takımlar maç yapacak daha sonra ise galip gelen iki takımın aralarında yapacağı maçla ikinci lige yükselecek takım belli olacak. TFF tespit ettiği 23-28 Mayıs'taki maçlar tarafsız sahada bir hayli çekişmeli geçeceğe benziyor. Sancaktepe Belediyespor, futbol kamuoyu tarafından ikinci lige çıkacak takımlar arasında en güçlü takım olarak belirtiliyor.

Maçı izleyenler arsında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Necmettin Kalkan da vardı. Maç sonrası Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar ile sahaya inen protokol, futbolcuların sevincine iştirak ederek oyuncuları tebrik etti. Futbolcular maç süresince ve sezon boyu kendilerini yalnız bırakmayan seyircilerle doyasıya galibiyet ve Play-Off sevincini yaşadı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3