Sancaktepeli güreşçiler 2. Lig'te

Büyükler Serbest Güreş takımı büyük başarı göstererek 2. Lig'e yükseldi.

Sancaktepeli güreşçiler 2. Lig'te

Büyükler Serbest Güreş takımı büyük başarı göstererek 2. Lig'e yükseldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepeli güreşçiler 2. Lig'te

Sancaktepe Büyükler Serbest Güreş takımı büyük başarı göstererek 2. Lig'e yükseldi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesi Kapalı Spor Salonu'nda 2 gün süren, 18 kulüpten 120 güreşçinin mindere çıktığı müsabakalar sonucunda, birinci olan Kahramanmaraş Belediyespor, ikinciliği kazanan İstanbul Sancaktepe Belediyespor ve üçüncülüğü elde eden Çorum Belediyespor 2. Lig'e terfi etti.

Güreş severlerin ilgi ile izlediği final müsabakaları oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda Sancaktepeli güreşçiler önemli başarıya imza attı.

55, 60, 66, 74, 84, 96 ve 120 kilo olmak üzere 7 sıklette yapılan müsabakalarda 96 kilo hariç tüm sıkletlerde birinci gelen Kahramanmaraş Belediyespor, takım halinde birinciliği kazanırken, İstanbul Sancaktepe Belediyespor 96 kiloda Avrupa şampiyonu Gökhan Yavaşer ile birincilik elde etti.

İki ay kadar önce kurulan Sancaktepe Büyükler Serbest Güreş Takımı'nın elde ettiği başarı güreşler kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken izleyenlerin beğenisini kazandı.

Dereceye giren güreşçiler elde ettikleri kupa ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i makamında ziyaret etti. Başkan Erdem, güreşçileri kabulde yaptığı konuşmada, takımın aldığı başarılı sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra; “Sizlerin elde edeceği başarılar kulübün başarısı için önemli olduğu kadar bu spora kabiliyeti olan gençlerin teşviki içinde çok önemli” dedi. Erdem kulübün önümüzdeki seneye daha da güçlenerek başarılı sonuçlar elde etmeye devam edeceğini belirtti.

Elemelerde Sancaktepe Belediyesporlu güreşçilerin elde ettiği derece ve madalyalar:  

55 kilo: 3. Beyhan Gülfiliz 

60 kilo:  3.Yasin Şahin 

74 kilo:   2. İskender Aliev 

84 kilo:   3. Abdullah Tiryaki 

96 kilo:   1. Gökhan Yavaşer  

120 kilo:  2. Ahmet Doğu  

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3