Sancaktepe U14 Takımı Şampiyon oldu…

Sancaktepespor U14 Takımı, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğu...

Sancaktepe U14 Takımı Şampiyon oldu…

Sancaktepespor U14 Takımı, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğu...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sancaktepe U14 Takımı Şampiyon oldu…

Sancaktepespor U14 Takımı, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Mavi-Beyazlılar'ın teknik patronu Yasin Gezgin, hedeflerinin Türkiye Şampiyonası'na gitmek olduğunu söyledi.

Sancaktepespor U14 Takımı, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Sancaktepespor Teknik Direktörü Yasin Gezgin yaptığı açıklamada, "Hedefimiz grubumuzda şampiyon olmaktı bunu başardığımız için mutluyuz. Dar imkanlarla bunu başardık. Geçen yıl bu takım şampiyonluğu kaçırdı ve grubunda ikinci oldu. O kadrodan 2 oyuncumuz profesyonel takımlara gitti. Bu yıl disiplinli çalışarak şampiyon olmayı başardık. İnşallah İstanbul elemelerini geçer ve Türkiye Şampiyonası'nda ilçemizi temsil ederiz" dedi... Gezgin, Takım kaptanı okan Destegül ve mustafa oğrak  çeşitli takımlar tarafında istendiğini de söyledi. son maçına çıkacak olan Sancaktepe takımının   şampiyonluk kupasını Belediye  Başkanı İsmail Erdem takdim edecek.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72