Sancaktepe, Kayapınar Belediyespor'u mağlup etti

Spor Toto 3.Lig 3.Grup 10.hafta karşılaşmasında Sancaktepe Belediyespor,...

Sancaktepe, Kayapınar Belediyespor'u mağlup etti

Spor Toto 3.Lig 3.Grup 10.hafta karşılaşmasında Sancaktepe Belediyespor,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe, Kayapınar Belediyespor'u mağlup etti
Spor Toto 3.Lig 3.Grup 10.hafta karşılaşmasında Sancaktepe Belediyespor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Sancaktepe Hakan Şükür Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada golü 75. dakikada Gökhan Kılınç attı. Bu sonuçla puanını 18'e çıkaran Sancaktepe Belediyespor, ikinciliğini korudu.

Sancaktepe, Gökhan Kılınç'ın attığı şık golle Spor Toto 3. Lig 3.Grup 10.haftayı 3 puanla kapatarak lider Hatayspor'u takibe devam etti. Karşılaşmanın ilk 10 dakikası karşılıklı ataklarla geçilirken, 11. dakikada Gökhan Kılınç'ın ceza alanı içinde kaleye doğru vurduğu topu Kayapınar Belediyespor defansı kornere gönderdi. Sol taraftan ataklarını sıklaştıran Sancaktepe en tehlikeli pozisyonuna 20. dakikada girdi. Erkan Yetişmiş'in ara pasında bir anda ceza alanı içine giren Gökhan Kılınç'ın iyi  vurduğu topu Kayapınar Belediyespor kalecisi Serkan İpek kornere gönderdi. 25. dakikada ise Gökhan Kılınç'a yapılan faul sonrası Cemal Şener'in kullandığı serbest vuruşu zorlukla kurtaran Kayapınar Belediyespor kalecisi Sancaktepeli seyircilerden alkış aldı. Sancaktepe ,ilk yarıda baskılı oynamasına karşın bir türlü istediği golü bulamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda seyirci desteğini de arkasına alan Sancaktepe, ataklarını sıklaştırdı. 55.dakikada maçın hakemi Serdar Sözlevi, Kayapınar Belediyespor'un oyuncusu İbrahim Ülüm'ün, Erkan Yetişmiş'e yaptığı faul sonrasında pozisyonu avantaja bırakmadığı için seyircilerden büyük tepki aldı. Bu pozisyon sonrasında maçın ilk sarı kartını İbrahim Ülüm gördü. 70. dakikada Melik Derin'in ortasında topu ceza alanı içinde kafa ile kontrol eden Gökhan Kılınç güzel bir vuruş ile Sancaktepe'yi 1-0 öne geçirdi. Golü attıktan sonra seyircilere koşan Gökhan Kılınç tribünlere asker selamı vererek attığı golü şehitlere armağan etmiş oldu. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Sancaktepe, ikinci gol için rakip kaleye yüklenmesine karşın istediği golü bulamadı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Sancaktepe Belediyespor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

 Sancaktepe 10.hafta sonunda 18 puanla Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Hatayspor'un ardından ikinciliğini korudu. 11. Haftayı maç yapmadan bay geçecek olan Sancaktepe rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3