Sancaktepe Belediyespor'un dayanışma gecesi

Sancaktepe Belediyespor kulübü tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde ...

Sancaktepe Belediyespor'un dayanışma gecesi

Sancaktepe Belediyespor kulübü tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe Belediyespor'un dayanışma gecesi
Sancaktepe Belediyespor kulübü tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde işadamları, siyasiler ve spora gönül verenler bir araya geldi.


Kulüp Onursal Başkanı İsmail Erdem ve Kulüp Başkanı M. Ali Cankatar'ın organize ettiği gece Titanic Busıness Hotel'de gerçekleştirildi.  Kulübe maddi destek sağlamak ve uluslararası alanda başarı elde eden sporculara ödüllerini vermek amacıyla düzenlenen geceye farklı kesimlerden katılımcıların olması dikkat çekti.

""

Gecede konuşan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, belediyelerin, kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin spora destek vermesinin önemli olduğunu söyledi. Sancaktepe Belediyesi'nin de kulübe sahip çıkmasının fevkalade önemli olduğunu ifade eden Özcan, Sancaktepe'nin iyi bir spor potansiyeli olduğunu kaydetti.  Sancaktepe'nin markası olabilecek Sancaktepe Belediyespor'un elde ettiği başarılarla kentin tanıtımına katkı sağladığını belirten Özcan, kulübün birçok branşında faaliyet göstermesi ve uluslararası başarılar elde etmesinin sevindirici olduğunu söyledi. 

""

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı İsmail Erdem ise kulübe maddi destek sağlamak amacıyla düzenledikleri geceye katılanlara teşekkür etti. Beklenilen düzeyde katılımın olduğunu, iş adamları ve esnaftan gönüllerinden geçen desteği kabul ettiklerini belirten Erdem, imkanlar ölçüsünde kulübe ve diğer kulüplere destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

""

Kulüp olarak futbolda önemli başarılara imza attıklarını, diğer branşlara da önem verdiklerini bildiren Erdem, elde edilen başarılardan söz etti. Erdem,“Ülkemizde henüz çok yaygın olmayan Muay Thai savunma sporunda dünya şampiyonluğunu almamız yerinde ve doğru adımlar atığımızı gösteriyor. Ve 96 kilo Serbest Stil güreşçimiz Serhat Balcı'nın dünya ikinciliği göğsümüzü kabartmıştır”  dedi. Başkan konuşmasını; “Hepinizi Sancaktepe Belediyespor'a destek vermeye, başarılarını birlikte paylaşmaya devet ediyorum” şeklindeki sözleriyle tamamladı.

""

Gecenin sonunda 96 kilo Serbest Stil'de dünya ikincisi olan Serhat Balcı'ya sözü verilen ev ve Muay Thai'de dünya şampiyonu olan Kübra Akbulut'a da 10 cumhuriyet altını verilerek sponsorluğu iki işadamı tarafından üstlenildi.

Geceye Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Sancaktepe Belediyespor Kulübü Başkanı M.Ali Cankatar,  iş adamları, kulüp yöneticileri ve yerel medya mensupları katıldı.

Program sonrasında kulübe destek veren işadamlarına ve sporculara teşekkür plaketleri verildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72