Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler madalyaları topladı

Türkiye okullar arası 13-14 yaş grup şampiyonasında Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler madalya ve kupalarını aldılar.

Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler madalyaları topladı

Türkiye okullar arası 13-14 yaş grup şampiyonasında Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler madalya ve kupalarını aldılar.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler  madalyaları topladı

3 birincilik ve 2 üçüncülük elde eden güreşçiler, Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

 13-15 Ocak tarihlerinde Isparta ve Bolu'da yapılan 13-14 Yaş Okullar arası Serbest Güreş Türkiye Bölge Şampiyonası müsabakaları sonuçlandı. Serbest dalda Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler, Isparta' da yapılan müsabakalarda 2 birincilik ve 2 üçüncülük alarak performansları ile göz doldurdular. Birincilik kürsüne çıkan 47 kiloda Okan Şahin ve 32 kiloda Umut Küçükoğlu ile birlikte üçüncü olan 38 kiloda Ensari Narincan ve 85 kiloda Muhammed Haktan Özdoğan madalyalarını aldılar. Diğer yandan aynı tarihlerde Bolu'da devam eden müsabakalarda ise 47 kiloda Seyfullah Karavuş birinciliği elde etti.

Her iki ilde yapılan bölge müsabakalarında Sancaktepe Belediye sporlu güreşçiler toplamda 3 birincilik ve 2 üçüncülük elde ettiler.

Yapılan müsabakalar sonucunda bölgelerinde dereceye giren sporcular, 22-23 Mart tarihlerinde Çorum'da yapılacak Türkiye şampiyonasında mücadele edecek.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3