Sancaktepe, Araklıspor ile berabere kaldı: 1-1

Sancaktepe Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup 12. hafta karşılaşmasında

Sancaktepe, Araklıspor ile berabere kaldı: 1-1

Sancaktepe Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup 12. hafta karşılaşmasında

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe, Araklıspor ile berabere kaldı: 1-1

Sancaktepe Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup 12. hafta karşılaşmasında Araklıspor'a konuk oldu. Araklı İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sancaktepe Belediyespor, Araklıspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Sancaktepe Spor Toto 3. Lig 3. Grup'da 19 puanla 3. sırada yer aldı.

Sancaktepe, Araklı İlçe Stadyumu'ndaki karşılaşmada Araklıspor karşısında arzulu ve istekli futbolun karşılığında sahadan 1 puan alarak ayrıldı. İlk yarıda birçok gol pozisyonuna girmesine karşın istediği sonuca ulaşamayan Sancaktepe Belediyespor, oynadığı oyun ile umut vaat etti. Karşılıklı ataklar ile birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan iki takım da ilk yarıda istediği golü bulamadı ve karşılaşma 1-1 berabere bitti.

Sancaktepe 2. yarıya daha istekli ve arzulu bir futbol ile başlangıç yaptı. 60. dakikadan sonra rakip kaleye ataklarını sıklaştıran Sancaktepe 67. dakika da Gökhan Kılınç'ın ayağından bulduğu golle durumu 1-0'a getirdi. Gökhan Kılınç attığı bu gol ile gol sayısını 8'e çıkararak Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki gol krallığını sürdürdü. Golden sonra rakip kaleye yüklenen Sancaktepe defansta açık verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Araklıspor 78. dakikada Uğur Ayar'ın ayağından bulduğu gol ile durumu 1-1'e getirdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayında Sancaktepe Belediyespor, Araklı deplasmanından 1 puan aldı.

Sancaktepe 12.haftaya 19 puanla, Lider Hatayspor ve Tarsus İdman Yurdu'nun ardından 3. sırada girdi. 13. hafta  Hakan Şükür Stadyumu'nda Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile karşılaşacak Sancaktepe Belediyespor sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3