Şampiyon motosikletçi Chris Pfeiffer, Motosiklet Fuarı'na geliyor

Motosiklet üzerinde yaptığı akrobasi hareketleriyle görenleri....

Şampiyon motosikletçi Chris Pfeiffer, Motosiklet Fuarı'na geliyor

Motosiklet üzerinde yaptığı akrobasi hareketleriyle görenleri....

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şampiyon motosikletçi Chris Pfeiffer, Motosiklet Fuarı'na geliyor
Motosiklet üzerinde yaptığı akrobasi hareketleriyle görenleri büyüleyen Alman sporcu Chris Pfeiffer, Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'nda unutulmaz bir gösteriye imza atacak. Dünya Fuar Yapım tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Eurasia Moto Bike 2013, 28 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek

 

Dünyanın ilk Kapalı Alan Serbest Stil Motosiklet Dünya Şampiyonu Chris Pfeiffer, bu yıl beşincisi düzenlenen Eurasia Moto Bike Expo (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları) Fuarı'na katılmak için 28 Şubat'ta Türkiye'ye geliyor. Chris Pfeiffer, Dünya Fuar Yapım tarafından 28 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda nefes kesen gösterilere imza atacak.  Akrobasi ustası, 43 yaşındaki Alman sporcu Chris Pfeiffer, motosikletle akrobasi, serbest stil motosiklet, trial ve enduro dallarında uzman. İmkansız gibi görünen dönüş ve atlama hareketlerinden oluşan kombinasyonlarıyla izleyenleri büyüleyen Pfeiffer,  fuarda, şimdiye kadar görülmemiş bir şov sergileyecek.

5 yıl aradan sonra Türkiye'de

1997 yılında yerde yan yana yatan 33 kişinin üzerinden atlayarak, rampasız uzun atlama rekoru kıran kıran Chris Pfeiffer, bu rekorla tarihe geçmişti. Ünlü sporcu Chris Pfeiffer 2000 yılında 30 saniyede 15 defa ön teker havada daire çizme ve 2004'te ise 115 derece açıyla ön teker havada kalma rekorlarının sahibi olmuştu ki bu bir motor üzerinde yapılabilmesi mümkün olduğu düşünülenden 50 derece daha fazlaydı. 5 yıl aradan sonra Eurasia Moto Bike Expo Fuarı için Türkiye'ye gelen Chris Pfeiffer'ın bu yıl da çok farklı bir gösteri sergilemesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3