Şampiyon İstanbul Üniversitesi Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu...

Şampiyon İstanbul Üniversitesi Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu...

12 Kasım 2013 Salı 16:35
Şampiyon İstanbul Üniversitesi Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Spor Şöleni ‘Unisporfest’te basketbol turnuvası 8 Kasım Cuma günü oynanan final müsabakasıyla son buldu. Finalde Yeditepe’yi mağlup eden İstanbul Üniversitesi şampiyon oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleşen organizasyonlarından biri olan Üniversiteler Arası Spor Şöleni ‘Unisporfest’ 2013 yılında da tüm heyecanıyla devam ediyor. İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Spor A.Ş. ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu işbirliğiyle basketbol, voleybol ve bowling branşlarında düzenlenen Unisporfest 2013’te birçok üniversiteden yüzlerce öğrenci ter döküyor. İBB Fatih Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Unisporfest’te 30 Ekim Çarşamba günü başlayan Basketbol Turnuvası 8 Kasım Cuma günü oynanan final müsabakasıyla son buldu. 

 

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, AREL Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi’nin katılımıyla gerçekleştirilen basketbol turnuvasında final karşılaşması Yeditepe Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı son periyottaki iyi oyunuyla İstanbul Üniversitesi  85-75 kazanmayı başararak Unisporfest 2013 şampiyonu oldu. 3.’lük 4.’lük maçında ise İstanbul Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi’ni 69-65 mağlup etti. 

""

Final müsabakası sonrası ödül törenine geçildi. Unisporfest Basketbol Turnuvası’nda derece elde eden takımlara madalya ve kupalarını İBB Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı ve Spor AŞ Genel Müdür Yardımcısı Serhat Karadağ takdim etti. Kupa töreninde maçlarda görev alan hakemler adına İstanbul İl Hakem Kurulu ve Atama Kurulu Başkanı Rıfat Bayar’a da teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca turnuvaya katılan üniversite takımlarının antrenörlerine birer plaket verildi. Unisporfest 2013 Basketbol Turnuvası toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 12.11.2013 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3