Şampiyon; Ağva Çok Programlı Lisesi

Şile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim...

Şampiyon; Ağva Çok Programlı Lisesi

Şile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim...

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:06
Şampiyon; Ağva Çok Programlı Lisesi

Nefesleri kesen finalde şampiyon; Ağva Çok Programlı Lisesi

 

 Şile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Okul Sporları faaliyetleri; Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Futbol ve Badminton branşlarında  devam ediyor.

Lise Kızlar Voleybol Turnuvası geçtiğimiz günlerde  oynanan Final müsabakası ile sona erdi.., İlçe Kaymakamı  Salih Yüce’nin de ilgiyle izlediği ve özellikle gençler ile velilerin  büyük ilgi gösterdiği final müsabakasında Şile Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Ağva Çok Programlı Lisesi karşılaştı.

Nefesleri kesen final maçında setlerde  2-2 beraberlik ile 5 nci sete girildi.Son sette yine başa baş mücadele sergileyen taraflar seyirciden bol alkış aldı.Son seti 15-13 alarak Şampiyon olan Ağva Ç.P.Lisesi oyuncularının sevinçleri görülmeye değerdi. İlçe Kaymakamı Yüce, turnuvada ikinci olan Şile Kız Teknik ve Meslek Lisesi sporcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayarak onlara moral verdi. Nefesleri kesen final müsabakasının bitiminde Ödül Töreni programına geçildi. Turnuvada 4. olan Şile 50.Yıl Ç.P.Lisesi takımına plaketi Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Baylan,Turnuva 3. sü olan Ağva Anadolu Lisesi takımına kupası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü K.Tanju Altınay tarafından verildi.Turnuvada ikinci olan Şile Kız Teknik ve Meslek Lisesi takımı kupasını Belediye Başkanı  Can Tabakoğlu’nun elinden aldı.Şampiyon olan Ağva Ç.P.Lisesi voleybol takımını kutlayarak başarılar dileyen İlçe Kaymakamı  Salih Yüce, kupayı büyük sevinç gösterileri içerisinde Turnuva Şampiyonu Ağva Ç.P.Lisesi takımına takdim etti …

 

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3