Sabah sporuna yoğun ilgi

Sabah sporuna yoğun ilgi

10 Mart 2017 Cuma 11:32
Sabah sporuna yoğun ilgi
Pendik Belediyesi’nin kadınlara yönelik düzenlediği  ücretsiz sabah sporu, Yenişehir  Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi ve Spor Merkezi’nde yoğun katılımla başladı. Her yaştan hanım, fitness eğitmeninin gösterdiği hareketlere büyük bir keyifle eşlik etti.

Kadınlara yönelik ücretsiz sabah sporu programını bu yıl da devam ettiren Pendik Belediyesi, 7 Mart Salı günü ilk aktiviteyi gerçekleştirdi. Yenişehir Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi ve Spor Merkezi’ndeki sabah sporu, her salı ve perşembe günleri Saat 10.00-11.00 saatleri arasında yapılacak. Kayıtlar ise Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Katılmak isteyene hanımlarınwww.pendik.bel.tr internet adresinden başvuru yapması ve kayıt yaptırması gerekiyor.

 

Çocuğuyla birlikte spor yaptı

Sabah sporu programına ilk gün ilgi oldukça fazlaydı. Eşofmanlarını ve spor ayakkabılarını giyip gelen hanımlar, fitness eğitmeni eşliğinde sağlıklı yaşam ve form için egzersiz yaptılar. Katılanların içinde çocuklarıyla gelen anneler de vardı. Hem tanışmak, hem de ortamı görmek için gelen hanımlar, ilk gün bebekleriyle birlikte eşlik ettiler.

 
Son Güncelleme: 10.03.2017 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72