Riva parkurunda Off-Road heyecanı

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda mahalli statüde koşulan ve büyük ilgi...

Riva parkurunda Off-Road heyecanı

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda mahalli statüde koşulan ve büyük ilgi...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 17:22
Riva parkurunda Off-Road heyecanı

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda mahalli statüde koşulan ve büyük ilgi gören trial yarışları, 2014 sezonundan itibaren TOSFED Kupası olarak ulusal bir kimlik kazandı. Kupada sezonun 2. yarışı, kısa adı BEYOFF olan Beykoz Off-Road Spor Kulübü Derneği tarafından 17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Riva’da düzenlendi.

Sporcu ve izleyici açısından yüksek bir katılıma sahne olan organizasyon, 2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin mücadelesine sahne oldu. Özel olarak hazırlanan parkurda yer alan engel ve kapıların ekip olarak aşılması esasına dayalı yarışta; ekipler, tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter döktü. Her zaman olduğu gibi yine BEYOFF Riva parkurunda heyecanın doruklara tırmandığı organizasyonda, 4x4 arazi araçları hem zorlu şartlar hem de rakipleri ile mücadele ettiler.

Beykoz Off Road  Spor Kulübü Başkanı Fırat Zafer Togay organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada; Riva milli takım kamp alanının karşısındaki Kanlıca Orman İşletmesi Ağaçlandırma Sahası’nda gerçekleştirilen organizasyona macera ve adrenalin dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm doğa ve sporseverleri davet edip katılım sağladığını söyledi.

Nefes kesen mücadelelere sahne olan organizasyon sonunda; birinciliği Tolga Selik-Ayşe Gevher Karacabey ile Selim Ustaoğlu-Oktay Gündoğdu ekiplerinden oluşan 12 numaralı İkizler Takımı elde etti. Yarışın ikinciliğini Ahmet Kurt-Fuat Sarper ile Şencan Özkurt-İsa Üstündağ ekiplerinden oluşan 7 numaralı Teleferik Offroad Takımı kazanırken, üçüncülüğü Erhan Kuşatman-Hakan Çarker ile Ertan Uçar-Ayhan Ademoğlu'ndan oluşan 9 numaralı Samurai Advenure Team elde etti.

Yarış sonunda dereceye giren sporculara kupaların yanı sıra; Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından birinci ekibe 2.000 TL, ikinci ekibe 1.000 TL ve üçüncü ekibe de 500 TL teşvik ödülleri törenle verildi.

 

Son Güncelleme: 21.05.2014 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3