Potada Kimse Durduramıyor

Ligde açık ara liderliği elinde bulunduran Pendik Belediyesi Anadolu Yakası...

Potada Kimse Durduramıyor

Ligde açık ara liderliği elinde bulunduran Pendik Belediyesi Anadolu Yakası...

05 Mayıs 2014 Pazartesi 10:51
Potada Kimse Durduramıyor

Ligde açık ara liderliği elinde bulunduran Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, Umman ve Kuveyt Engelli Milli Basketbol takımlarıyla yaptığı hazırlık maçlarını da büyük bir farkla kazanarak zaferlerine yenilerini ekledi.

3 yıl önce ekonomik sorunlarla boğuşurken Pendik Belediyesinin kucak açmasıyla başarıdan başarıya koşmaya başlayan Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, teknik adam Selim Savaş Akarsu antrenörlüğünde hızlı yükselişini sürdürüyor. Şu anda 1. Ligde liderliği elinde bulunduran Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü Basketbol takımı, geçtiğimiz günlerde kamp çalışması için Türkiye’ye gelen Umman ve Kuveyt Engelli Milli Basketbol takımları ile özel maçlar yaptı. Maçlarda formu ve kolektif uyumu ile dikkat çeken Pendik Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, Umman milli takımını 97-41 ve Kuveyt Milli Takımı’nı da 86-75 gibi ezici bir sayı üstülüğüyle mağlup etmeyi başardı.

Pendik’i başarıyla temsil eden takımın başındaki Antrenör Selim Savaş Akarsu, hedeflerinin Engelli Basketbol Süper Ligine çıkmak olduğunu yineleyerek “Önümüzdeki resmi maçı kazandığımızda 1. Ligde şampiyonluğu göğüslüyoruz” müjdesini verdi.

Son Güncelleme: 05.05.2014 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72