Polonezköy'de ‘Çamur Futbolu' turnuvası yapılacak

Kurumsal Etkinlikler, Spor Etkinlikleri Yönetimi, Organizasyonlar ve Doğa...

Polonezköy'de ‘Çamur Futbolu' turnuvası yapılacak

Kurumsal Etkinlikler, Spor Etkinlikleri Yönetimi, Organizasyonlar ve Doğa...

17 Nisan 2014 Perşembe 15:36
Polonezköy'de ‘Çamur Futbolu' turnuvası yapılacak

Kurumsal Etkinlikler, Spor Etkinlikleri Yönetimi, Organizasyonlar ve Doğa Sporları konularında 7 yıllık deneyime sahip kadro tarafından oluşturulan yeni ve enerji dolu bir etkinlik ajansı olan Macera Ofisi; ‘Çamur Futbolu’ etkinliği  ile yepyeni ve sıra dışı bir eğlence akımı başlatıyor!

 

Macera Ofisi, dünya çapındaki iki uluslararası organizasyonun Türkiye lisansına sahip olma özelliği taşıyan ve kurulduğu günden bugüne şaşırtıcı organizasyonlarıyla dikkat çeken, yepyeni ve farklılık arayanlara hitap eden bir etkinlik ajansı. Şu sıralar, 2013 yılında ilk lansmanını gerçekleştirdikleri ve dünyanın en hızlı yayılan sporu olan ‘Çamur Futbolu'nun, 10-11 Mayıs tarihlerinde Polonezköy Caliente Garden'da gerçekleştireceği ikinci turnuvası için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

 

Macera Ofisi ‘kirli’ bir spor olmasına rağmen yalnızca erkeklerin değil bayanların da oldukça ilgisini çekmekte olan Çamur Futbolu dışında organizasyon içerisinde birçok yan etkinliğe yer vereceği gibi müziğiyle, eğlencesiyle katılacak olan herkese şehir havasından uzak, doğayla iç içe iki gün yaşatmayı amaçlıyor.

 

Etkinlik alanıyla sınırlı kalmayarak web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayını yapılacak olan bu turnuva sonunda, galip gelen takım İskoçya'da Swamp Soccer Dünya Şampiyonası'na gitmeye ve benzersiz bir deneyim yaşamaya hak kazanacak.

 

Tüm bunların yanında 2014 yılından itibaren her yıl düzenlenecek olan çamur futbolu organizasyonunun dünya kupası, 2016 yılında Swamp Soccer World Cup adıyla Türkiye'de yapılacak.

 

Ayrıntılı bilgi için;
T: 0212 875 08 61  / 0507 225 61 61
E:
[email protected] / [email protected]
W: www.maceraofisi.com / www.camurfutbolu.com  
 

Son Güncelleme: 17.04.2014 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3