Pendik'te yüzücü öğrenciler belgelerini aldı

Pendik'te 275 öğrenci, katılım belgelerini teslim aldı.

Pendik'te yüzücü öğrenciler belgelerini aldı

Pendik'te 275 öğrenci, katılım belgelerini teslim aldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'te yüzücü öğrenciler belgelerini aldı

Pendik Belediyesi'nin düzenlediği yüzme eğitimini tamamlayan 275 öğrenci, katılım belgelerini teslim aldı. Artukbey İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katılarak öğrencilere belgelerini veren Belediye Başkanı Kenan Şahin, sene sonuna kadar 2000'e yakın öğrenciye yüzme eğitimi vermeyi hedeflediklerini belirtti ve “Sporu, Pendik'te bir yaşam biçimi haline getirme konusundaki kararlılığımız sürecek” dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin Pendik Belediyesi'nin düzenlediği ‘yüzme eğitimini' tamamlayan 275 öğrenciye katılım belgelerini vermek için Artukbey İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katıldı. Öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Şahin, Pendik Belediyesi'nin spora yönelik desteklerinin süreceğini vurguladı. Şahin; “Bedensel zindelik, için ruh sağlığımızı doğrudan etkilemekte. Sağlıklı beden de sporla mümkün. Biz de bunun için var olan imkânlarımızı en üst düzeyde kullanma gayretindeyiz. Sporu, Pendik'te bir yaşam biçimi haline getirme konusundaki kararlılığımız sürecek” dedi. Konuşmasında yüzme eğitimleri ile ilgili bilgi de veren Başkan Şahin, bugüne kadar farklı okullardan toplam 1050 öğrencinin bu alanda eğitim aldığını, yıl sonuna kadar bu rakama 950 öğrencinin daha ekleneceğini söyledi. Şahin; “Sene sonuna kadar yüzme eğitimi alan öğrenci sayısı 2000'i bulacak. Ancak bu rakam, nüfusu 600 bine yanaşan Pendik için yeterli değil. Erdoğan Demirören Stadı'nın yanındaki yüzme havuzunu faaliyete geçirmemiz ile birlikte bu rakamı daha da arttıracağız” bilgisini verdi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3