Pendik'te spor şenlikleri sona erdi

Spor Şenlikleri ödül töreni, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde...

Pendik'te spor şenlikleri sona erdi

Spor Şenlikleri ödül töreni, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'te spor şenlikleri sona erdi

Pendik Belediyesi Okul Spor Şenlikleri ödül töreni, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Pendik Belediyesi öncülüğünde geçtiğimiz yıl başlatılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün destek verdiği ‘Pendik Okul Spor Şenlikleri'nin ödül töreni Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Ocak ayından beri devam eden dev organizasyona Pendik genelindeki 130'a yakın okuldan 10 bin öğrenci katılırken futboldan basketbola voleyboldan satranca kadar 11 kategoride yaklaşık 2 bin müsabaka gerçekleştirildi. Kategorilerinde 1. 2. ve 3. olanlara sırasıyla ödülleri verilirken öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Dev organizasyonla birlikte Pendik'te ilk defa sporun bir yaşam biçimi haline getirilmesi noktasında önemli bir adım atılmış oldu. Katılımın oldukça yoğun olduğu programa Belediye Başkanı Kenan Şahin'in yanı sıra Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mesut Hacısalihoğlu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Topal çok sayıda davetli, öğrenci ve veli katıldı.

Başkan Şahin; “Başarılıyız ama istediğimiz noktada değiliz”

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kenan Şahin Pendik'te sporu en üst noktaya taşıma adına tüm kurumlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Bu konuda önemli mesafeler kat edildiğini; ancak henüz istenilen noktada olmadıklarını belirten Şahin; “Hayatının her aşamasında, sporu bir yaşam biçimi haline getirmiş bir gençlik oluşturana kadar hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmasında spor hocalarına da teşekkür eden Şahin; “Sizlere önemli roller düşmekte. Sporun gelişmesi kurumlardan çok, spor aşkıyla çalışan gönüllü hocalarımızla gerçekleşecektir” şeklinde konuştu. Verilen ödüllerin ardından Barış Manço'nun kuzeni olan Ömer Yüzbaşıgil tarafından Anadolu Rock tarzındaki şarkılar seslendirilirken öğrenciler de şarkıları hep birlikte söylemenin mutluluğunu yaşadı.

Karizma Show büyüledi

Ödül töreni sonrası Yunus emre Kültür ve Sanat Merkezi'nin bahçesindeki alanda muhteşem bir akrobatik basketbol gösterisi gerçekleştiren Karizma Show izleyenleri adeta büyüledi. Heyecanın bir an bile eksik olmadığı gösteride oldukça zorlu hareketleri çok rahat şekilde yapan ekip, trambolin yardımıyla havada ardı ardına uçtuktan sonra potaya smaç vurarak gösterilerini noktaladı ve izleyicilerden tam puan aldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72