Onunkisi bir aşk hikayesi!

Quaresma, her halükarda takımda kalacağını açıkladı...

Onunkisi bir aşk hikayesi!

Quaresma, her halükarda takımda kalacağını açıkladı...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Onunkisi bir aşk hikayesi!

Quaresma, her halükarda takımda kalacağını açıkladı...

Portekizli yıldız şike soruşturması kapsamında Beşiktaş'ın başına kötü bir şey gelmesi halinde bile takımda kalacağını açıkladı. Quaresma ayrıca olası Cardozo-Almeida takası konusunda ise “Benfica kazançlı çıkar” dedi

Kartal'da yabancı oyuncular şike operasyonuyla ilgili düşüncelerini açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Simao Sabrosa, operasyon sonucunda doğacak olası bir kötü sonuçta herkesin takımda kalacağını söylemişti. Ve Ricardo Quaresma da topa girdi. Portekiz televizyon kanalı TVI'nın sorularını yanıtlayan ünlü yıldız, şike soruşturması kapsamında Beşiktaş'ın başına kötü bir şey gelmesi durumunda bile yoluna Siyah-Beyazlı kulüpte devam edeceğini söyledi. Inter'de kötü geçen günlerinin ardından Beşiktaş'ta yeniden doğan ve bunu sürekli dile getiren Q7'nin bir diğer çarpıcı açıklaması ise Almeida ile Cardozo konusunda oldu.

‘HER YERDE OYNAR'

Hollanda kampında gurbetçilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Quaresma, Hugo Almeida'yla Benfica'nın ilgilendiği yolundaki iddialar için “Almeida ile sadece sahada değil saha dışında da beraber olan biri olarak şunu söyleyebilirim; Hugo dünyanın herhangi bir yerinde oynayabilecek kalitede bir futbolcu. Eğer Hugo, Benfica'ya ya da başka bir kulübe giderek mutlu olacaksa ben de onun adına mutlu olurum. Konuşulan 2 isim de (Hugo Almeida ve Oscar Cardozo) çok kaliteli isimler... Ama eğer böyle bir takas olursa Benfica daha çok kazanır” dedi.

Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3