Olaylı maçta Çatalca ve Çengelköy yenişemedi

Süper Amatör Lig, 5. grupta grubunda şampiyonluğu hedefleyen Çatalcaspor,..

Olaylı maçta Çatalca ve Çengelköy yenişemedi

Süper Amatör Lig, 5. grupta grubunda şampiyonluğu hedefleyen Çatalcaspor,..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Olaylı maçta Çatalca ve Çengelköy yenişemedi

Süper Amatör Lig, 5. grupta grubunda şampiyonluğu hedefleyen Çatalcaspor, ligin ikinci karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Çengelköyspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılarak iki haftada 4 puanı sahada bırakırken, iki puan kazanabildi. Karşılaşmanın ilk yarı saatinde tribünde çıkan olaylardan dolayı Çengelköy taraftarı otobüslerine bindirilerek Çatalca'dan uzaklaştırıldı.

Çatalca Stadında oynanan karşılaşmaya iyi başlayamayan ev sahibi 8. dakikada gelişen atakta Gökhan'ın attığı gole engel olamadı. Kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet için çıktığı karşılaşmanın hemen başında kalesinde gördüğü golden sonra bu kez beraberlik golü için mücadelesine başlayan sarı kırmızılı ekip, saha içinde mücadelesine devam ederken, bu kez tribünlerde Çengelköyspor taraftarları ile Çatalcaspor taraftarları arasında çıkan sözlü tartışma, taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Güvenlik güçlerinin güçlükte müdahale ettiği tartışmalar yaklaşık 20 dakika sürdü.

Yaşanan bu olayların ardından iki takım yöneticileri çıkan olaylarda sağduyulu davranmaları ve olayları yatıştırmaya çalışmaları bu olayları gölgede bırakacak tipte oldu. Maçı kalan dakikalarını birlikte yan yana seyreden iki takım yöneticileri maç başındaki dostluklarını maç sonunda da göstererek büyük bir centilmenlik örneği sergilediler.

Karşılaşmanın ilk yarısının 1-0'lık Çengelköy üstünlüğü ile bitmesinin ardından ikinci yarıda ev sahibi Çatalcaspor'un beraberlik mücadelesi başladı. Çatalcaspor taraftarını da destek verdiği karşılaşmada 51.dakikada Çengelköyspor ceza alanı içine yapılan ortaya iyi yükselen Kenan attığı kafa golü ile beraberliği sağlayan isim oldu 1-1.

Maçta kalan dakikalarda rakibini adeta kendi yarı alanına hapseden ve üst üste yaptığı ataklarla gol arayan Çatalcaspor istediği gole bir türlü ulaşamadı. Son düdüğe kadar galibiyet golünü bulabilmek için ataklarını sıklaştıran sarı kırmızılı ekip, bu ataklarından eli boş dönünce ligin ikinci karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Stat: Çatalca

Hakemler:  Mesut Yüksel, Çağlar Pektaş, Sinan Uğur

Çatalcaspor:  Serhad 6, Selim 7,Mahmut 6, Ahmet 6, Harun 6, Evren 6, Ömer 6( dk 61 Ayhan 5), Cem 6, Önder 6, Kenan 7( dk 90 Murat ?), Oğuz 6

(dk 82 Serkan ?)

Çengelköy: Serkan 6, Oğulcan 6( dk 72 Engin 5), Ercan 6, Rıdvan 6, Gökhan 6, Soner 6, İsmail 6, Ali 6( dk 52 Behçet 5), Baran 6, Yücel 6, Can 6( dk 62 Cihan 5)

Goller:  8.dk Gökhan (Çengelköy), 51.dk Kenan (Çatalcaspor)

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3