Okullara spor malzemesi dağıtıldı

Ataşehir'deki okullara spor malzemesi dağıtıldı

Okullara spor malzemesi dağıtıldı

Ataşehir'deki okullara spor malzemesi dağıtıldı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Okullara spor malzemesi dağıtıldı
Ataşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın Ataşehir'de sporla kutlanması için ilçedeki 20 okula; futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton ve jimnastik sporlarına yönelik 1250 adet spor malzemesi dağıtıldı.

Okullara spor malzemesi yardımının ilki Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş tarafından Orhan Veli İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. 

İlçedeki okullarda tespit edilen spor malzemesi ihtiyacı olan futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton topları, fileler, raketler, jimnastik minderleri ile yelek ve şapkaları okul müdürüne teslim eden Başkan Battal İlgezdi, “Okullarımızın hem eğitim hem de spor malzemesi ihtiyacını karşılamaya ve eğitime destek sağlamaya devam edeceğiz” dedi.  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3