Müthiş maçın galibi Çekmeköy

İstanbul Süper Amatör Küme 6.Grup'ta istikrarlı bir görüntü sergileyen...

Müthiş maçın galibi Çekmeköy

İstanbul Süper Amatör Küme 6.Grup'ta istikrarlı bir görüntü sergileyen...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Müthiş maçın galibi Çekmeköy

İstanbul Süper Amatör Küme 6.Grup'ta istikrarlı bir görüntü sergileyen lider Vardarspor 8.hafta mücadelesinde Çekmeköy'u konuk etti. İlk yarısı 1-1 eşitlikle geride kalan maçın, ikinci yarısında muhteşem gollere sahne oldu ve deplasman ekibi olan Çekmeköy 4-3'lük skorla lider olan rakibine ilk yenilgisini tattırdı.

Namık Sevik Sahası'ndaki mücadelenin ilk yarım saati orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, ilk tehlikeli atak konuk ekip Vardarspor'dan geldi.Vardarspor,Çekmeköy ceza sahası dışından,hafif çaprazdan faul kazandı.Vardarspor'da Yiğit topu direk kaleye gönderdiği top köşeden ağlara gitti ve Vardarspor bu golle 1-0 öne geçti.

İlk yarının son anlarında bu sefer deplasman ekibi Çekmeköy,Vardarspor ceza alanı ön çizgisinde Erdi Özen, Sonat'a müdahale edemeyince Sonat da ara pası ile Burhan'ı gördü Burhan'da kaleci Kutsal'dan önce topa dokunarak topu ağlara gönderdi.Ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Çekmeköy sol taraftan taç çizgisine yakın bir bölgeden kullanmış olduğu serbest atışta penaltı noktası üzerinde topa iyi yükselip vuran Tolga Çekmeköy'ü 1-2 öne geçirdi.

58.dakikada Vardarspor, Çekmeköy ceza alanı ön çigisinden hafif sol taraftan faul kazandı.Önder'in kullandığı faul atışında top üstten avuta çıktı. 61.dakikada Vardarspor defans oyuncularının hatasında Burhan araya atılan ara pasına hareketlendi, kaleci Kutsal'ın öne çıktığı gördü ve topu üstten klas bir vuruşla aşırtarak ağlara gönderdi.1-3.

Çekmeköy 10 kişi kaldı…

77.dakikada oynadığı futbolla maça damga vuran oyuncu olan Burhan 58.dakikada gördüğü sarı kartın ardından 77.dakikada orta sahada bir pozisyonda faul atışı kullanılmasına engel olduğu için Hakem Hasan Yanık bu oyuncuya ikinci sarı kartı çıkararak kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Dakika 82'de Vardarspor'da Önder'in sol taraftan çizgiye kadar indiği pozisyonda yaptığı ortada Gökhan Dinç arka direkte kafa vurdu top üstten avuta çıktı. 84.dakikada Vardarspor, Çekmeköy ceza alanı ön çizgisinde serbest vuruş kazandı.Önder ile Yiğitcan topun başına geçti.Önder'in pas olarak kullandığı pozisyonda Yiğitcan ceza alanı hemen dışından vurduğu şutta top köşeden ağlara gitti.2-3.

86.dakikada Vardarspor'da oyuna sonradan giren Muammer, Gökhan Dinç'in sağ taraftan ceza alanı içine girdiğinde verdiği pasta yerden topa sert vurdu ve kaleci Mesut'un sağ tarafından köşeden ağlarla buluştu.3-3. 89.dakikada Vardarspor galibiyet golüne çok yaklaştı. Muammer'in ceza alanı içinde topla buluştuğu anda vurduğu şutta kaleci Mesut topa iki hamlede hakim oldu.

90.dakikada Çekmeköy'de Sonat sağ taraftan ceza alanı içine yerden yaptığı ortada penaltı noktası üzerinde hiç bir Vardarspor'lu oyuncu topa dokunamayınca,Yakup topu ağlara göndererek Çekmeköy'ü 3-4 öne geçirdi.Kalan zaman içinde başka gol olmayınca Çekmeköy sahadan 3-4 galip ayrıldı.Bu sonuçla Vardarspor averajla 19 puanla liderliğini sürdürürken, Çekmeköy ise aldığı 3 puanla 15 puanla 5.sırada yer aldı.

Saha: Namık Sevik

Hakemler: Hasan Yanık-Murat Toraman-Volkan Bayrak

Vardarspor: Kutsal -Erdi Özen -Utku-Erdi-Önder-Yasin-Berke-Volkan (Muammer)-Gökhan-Muhammed -Yiğitcan

Teknik Sorumlu: Murat Kaya

Çekmeköy:Mesut-Mustafa -Can -Mustafa -Tolga -Erdal -Sonat -Günay –Yakup (Mert)-Burhan -Emre

Teknik Sorumlu:Aziz Bulkur

Kırmızı Kart:77.dk Burhan (Çekmeköy)

Goller: Yiğit(2)Muammer(Vardar)Burhan(2)Yakup,Tolga

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72