Milli futbolcularla dostluk maçı

Milli takım forması giyen futbolculardan oluşan yıldızlar karması, Çekmeköy..

Milli futbolcularla dostluk maçı

Milli takım forması giyen futbolculardan oluşan yıldızlar karması, Çekmeköy..

03 Haziran 2014 Salı 15:30
Milli futbolcularla dostluk maçı

Milli takım forması giyen futbolculardan oluşan yıldızlar karması, Çekmeköy Belediyesi çalışanlarından oluşan Çekmeköy karması ile dostluk maçına çıktı.

Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Beşiktaşlı Ümit Aydın, Fenerbahçeli Zafer Biryol, Galatasaraylı Evren Turhan ve Gaziantepsporlu Ömer Çatkıç gibi eski milli futbolculardan oluşan ünlüler takımına karşı futbol maçı yaptı.

Taşdelen’de yapılan futbol maçının başlama vuruşunu Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaptı. Başkan Poyraz, günün anısına Çekmeköy’de spora verdikleri destek için futbolculara teşekkür plaketi verdi. Birim müdürlerinin belediyeyi temsil ettiği maçta, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli de forma giydi. Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan ve futbol adına güzel hareketlerin izlendiği maçta kazanan dostluk oldu. Maçın ardından yemekte futbolcular ile bir araya gelen Başkan Poyraz, "Beş yıldan beri ilçede gençleri spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzak tutma gayretindeyiz. Bugün burada bize verdiğiniz destek, burada bulunmanız Çekmeköylü gençlerin spora olan ilgilerini artıracak, onlara güven verecektir" dedi. 

Başkan Poyraz'ın futbolculara günün anısına hazırlattığı hediyeler vermesi ile devam eden program,  yemeğin ardından son buldu.

 

 

Son Güncelleme: 03.06.2014 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72